Hüvelyben különös gömbszerű valami, mi lehet ez? Bővebben lent.
A párom egy nemi aktust megelőzően különös dolgot észlelt rajtam. Állítása szerint a hüvelyemben az ujjával valami gömbszerűt érzett. Előző partnereinél ilyet nem tapasztalt. Szeretném megtudni, hogy mi lehet ez? Van okom aggódni?
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Jezuskrisztus. Ez a mehnyak. A ciklustol fuggoen lejjebb vagy feljebb van, puhabb vagy kemenyebb. A gyakorisok alapjan ugy tapasztalom, meg a nok is azt hiszik, az a legeslegvegeben van a huvelynek.
Tessek megnezni az anatomiai keresztmetszetet.
Köszönöm mindenkinek a választ, a biztonság kedvéért kértem időpontot a nőgyógyászomhoz, sajnos csak több mint 1 hónap múlvára kaptam, remélem nincs semmi komolyabb bajom és tényleg csak a méhnyak lesz az.
5-ős: Nem, tudom furcsának tűnik de én azokhoz a kevés nők közé tartozom aki nem tud magán önvizsgálatot végezni, sajnos még a gondolatától is megszédülök :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!