Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csomó a mellben hogy múlik el?

Csomó a mellben hogy múlik el?

Figyelt kérdés
Párom 27 éve anyuka, gyermekünk 8 hetes, 2 hete kb egy fájdalmas, kemény csomó van a mellében, amibel nyirokmasszázsra jár, de nem akar neki elmúlni. Elméletileg elzáródott tejcsatornák okozzák. Éjszakánként le is izzad napok óta. Valaki tapasztalt ilyet? Most UH ra megy, de addig is hátha tud valaki valami használható tippet adni, amivel javítható a dolog.

2020. nov. 26. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
32%
Figyelj, mit írsz, mert így azt jelenti, hogy 27 év korkülönbség van a gyerekek között :D
2020. nov. 26. 17:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Igaz. :) tehat 27 éves anyuka és van egy 8 hetes kisfiúnk
2020. nov. 26. 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Az éjszakai leizzadást a hormonok okozzák, nem a csomó a mellében.

Ha tejcsatorna lenne elzáródva, akkor nem csak egy csomó lenne, hanem a mell egy része feszülne a felgyűlt tejtől.

Elég sok minden lehet, ártalmatlan és rosszindulatú is, mindenképp meg kellene nézetni. Nekem is volt szülés után 4-6 héttel, mutattam is a dokinak a 6 hetes kontrollon, adott beutalót emlő ultrahangra (ami teljesen ártalmatlan, ugyanúgy lehet utána szoptatni), ahol kiderült, hogy csak egy ártalmatlan tejciszta. 3 hónap alatt el is tűnt, de legalább megnyugodtam.

2020. nov. 27. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!