Endometriózisom van?
Ezek közül főleg a fájdalmas szex ami arra utal, meg a gyakori felfázás miatt nézetném meg mizujs van.
Menstruációd mennyire hosszú? Nagyon erős vérzésed van?
A váladék alapján lehet valami hüvelyfertőzés is. Nődoki lásson, de nyugi (:
5-7nap,nem erős, normális szerintem, és a fájdalom is közepes erősségű.
Háát mindig fontos az óvatosság, de ezek teljesen normális menstruációval járó dolgok.
Nekem pl sajnos eléggé szokott fájni, de rengeteg ismerősömnek fájdalmas. Az 5 nap totál ideális. Van ismerősöm aki endos, neki durvább tünetei voltak sajnos és tele volt az arca pattikkal nagyon..
Jaa gondolom a vissza visszatérő hüvelyi fertőzések miatt.. Hát figyelj első körben menj el szerintem egy nagy rutinra abból cukrot is meg sok mást néznek.
Egyik barátnőmnek nagyon hasonló gondjai voltak/vannak a pattanásaival nagyon szenvedett, meg folyton fel volt fázva de durván ám, mindig szedte az antibiotikumot. Volt ilyen érzékenység teszten hogy nem e valami kaja, hormonteszteken meg nemtudom én de semmi nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!