Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezek a terhesség jelei vagy...

Ezek a terhesség jelei vagy koronavírus?

Figyelt kérdés

Szeptember közepe óta párommal elhatároztuk hogy szeretnénk gyereket de eddig meg nem jött össze. Mostanában eléggé fáradékony voltam de semmi komoly, de tegnap elmentem a városba egy nagyon hosszú sétára meg ügyeket intézni és hazafele már mindenem fajt és fáradt voltam. Készítettem vacsorát és elmentem 8 kor aludni mert nem láttam értelmet fent maradni, éjfélkor felébredtem mert nagyon szomjas voltam és melegem volt (lehet hő emelkedés) ittam light colat mert az jó a gyomorra meg néha néha meg bubis vizet, aztán sajtot 😂 utána visszaaludtam kicsit nehezen mert melegem volt. Felebredtem 9.30kor utána visszaludtam 12ig. Előző este kicsi fejfajasom is volt meg a derekam ami ma is megvan, és nem érzem hogy sok energiám lenne szóval ma nem tervezek semmit.

Mi lehet ez? 1-2 hete csináltam tesztet (terhesség) ami negatív volt. De ilyen nagyon nagyon rég nem volt velem és felek nehogy ez a korona legyen a dologban..

Remelem érthető és emészthetően írtam le, köszönöm előre is.

2020. nov. 14. 13:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Látom, valamelyik barom nem ért egyet azzal, hogy hőemelkedésem és hidegrázásom volt a beágyazódásnál.
2020. nov. 15. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:
De kerdezo, varjal, en mar elvesztettem a fonalat. 2 hete csinaltal tesztet, akkor kesett? Akkor megjott? Ha 2 hete megjott, most hogyan lennel terhes? Nem ertelek. Terhessegi tuneteid meg vegkepp nem lehetnek menstruacio utan 2 hettel. Vagy azota sem jott meg? Ha ennyit kesik, es negativ a teszt, akkor szinten sajnos nem terhesseg lesz az, de erdemes lenne akkor egy orvost felkeresni.
2020. nov. 15. 22:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Beágyazódásnál vannak tünetek, ahogy írtam, nekem is volt, 2 teljes napig rázott a hideg, ezen kívül volt pár csepp barnázás egy brutális alhasi görcsöt követően, az volt a beágyazódás, aztán jött a hidegrázás. Azt aláírom, hogy elmúlt és utána már csak 1 hónap múlva volt tünet, közben még a teszt se mutatta.
2020. nov. 15. 22:11
 14/15 Zsutyi válasza:
Pedig simán lehet a vírus is! Tipikus tüneteid vannak! Hidegrázás, végtag fájdalom, gyengeség, hányinger is tünet,s az étvágytalanság is vele járója!
2020. nov. 16. 10:35
 15/15 A kérdező kommentje:

Ma egész jól vagyok.. de kicsit kedvetlen/lusta.. meg vannak ma teendok

1 hét múlva kellene meg jönnie..

Nem hinnem hogy vírus mert a légzésel semmi bajom lehet csak kimerültség ha nem is most estem teherbe.. nemtudom majd kiderül🙈

2020. nov. 16. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!