Normális, hogy nem nő szőrzet a lábamon és a karomon?
Figyelt kérdés
A túlzott szőrnövekedésről hallottam, hogy hormonális probléma, de annak az ellentéte is utalhat rá? Érdemes lenne ezzel orvoshoz fordulni? Ha igen, akkor milyen orvoshoz? Kicsit furának érezném magam elmenni a háziorvoshoz és megmondani neki, hogy ez a "bajom"? Nyílván nem a járvány közepén mennék, hanem ha lecseng, csak érdekel, hogy érdemes-e ennek utánajárni.
22/L
2020. nov. 13. 22:58
1/6 anonim válasza:
Szerintem ilyen típus vagy, örülj neki :)
Édesanyám is ilyen volt mindig is, egyszerűen nem nőtt szőre. Édesapámnak sem volt valami sok, bezzeg én helyettük is "termelek" nő létemre :/ :D
A szüleid mennyire szőrös típusok?
2/6 A kérdező kommentje:
Családban csak én vagyok így. Lánytesóm nincs, anyának pedig erős szőrzete van.
Igaz, a családban én vagyok az egyetlen szőke/világos hajú is.
2020. nov. 14. 02:53
3/6 anonim válasza:
Anyum pont ilyen (mázlista :D), egyszerű genetika
4/6 anonim válasza:
Nyugi nincs semmi bajod sőt nem kell 'karbantartanod'. Ilyen típus vagyok én is, soha nem voltak szőrikék rajtam. Egyszer egy doki azt mondta hogy 'márványbőröm' van és ez genetika.
5/6 anonim válasza:
Szívesen cserélek veled, ha zavar. Adj hálát az összes felmenődnek, amiért ilyen szerencsés géneket kaptál tőlük. Létezik egyébként olyan betegség, aminek következtében sehol sem nő a testszőrzet (alopéciának hívják, többféle típusa is ismert), de a kérdésedből azt olvasom ki, hogy hónalj- és szeméremszőrzeted van, szóval nincs ilyen bajod.
6/6 anonim válasza:
Ah én is cserélnék😀 nagyon szerencsés vagy. Nekem mamám volt ilyen makulátlan volt a bőre plusz egy szál szőr nem volt rajta soha viszont a haja még most is szép sűrű. Bezzeg én szőke léttemre is olyan vagyok mint egy majomszabású
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!