Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, hogy nem nő szőrzet...

Normális, hogy nem nő szőrzet a lábamon és a karomon?

Figyelt kérdés

A túlzott szőrnövekedésről hallottam, hogy hormonális probléma, de annak az ellentéte is utalhat rá? Érdemes lenne ezzel orvoshoz fordulni? Ha igen, akkor milyen orvoshoz? Kicsit furának érezném magam elmenni a háziorvoshoz és megmondani neki, hogy ez a "bajom"? Nyílván nem a járvány közepén mennék, hanem ha lecseng, csak érdekel, hogy érdemes-e ennek utánajárni.

22/L

2020. nov. 13. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen típus vagy, örülj neki :)

Édesanyám is ilyen volt mindig is, egyszerűen nem nőtt szőre. Édesapámnak sem volt valami sok, bezzeg én helyettük is "termelek" nő létemre :/ :D

A szüleid mennyire szőrös típusok?

2020. nov. 13. 23:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Családban csak én vagyok így. Lánytesóm nincs, anyának pedig erős szőrzete van.

Igaz, a családban én vagyok az egyetlen szőke/világos hajú is.

2020. nov. 14. 02:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Anyum pont ilyen (mázlista :D), egyszerű genetika
2020. nov. 14. 03:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nincs semmi bajod sőt nem kell 'karbantartanod'. Ilyen típus vagyok én is, soha nem voltak szőrikék rajtam. Egyszer egy doki azt mondta hogy 'márványbőröm' van és ez genetika.
2020. nov. 14. 07:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen cserélek veled, ha zavar. Adj hálát az összes felmenődnek, amiért ilyen szerencsés géneket kaptál tőlük. Létezik egyébként olyan betegség, aminek következtében sehol sem nő a testszőrzet (alopéciának hívják, többféle típusa is ismert), de a kérdésedből azt olvasom ki, hogy hónalj- és szeméremszőrzeted van, szóval nincs ilyen bajod.
2020. nov. 14. 18:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ah én is cserélnék😀 nagyon szerencsés vagy. Nekem mamám volt ilyen makulátlan volt a bőre plusz egy szál szőr nem volt rajta soha viszont a haja még most is szép sűrű. Bezzeg én szőke léttemre is olyan vagyok mint egy majomszabású
2020. dec. 5. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!