Kellemetlen szagu "ott lenn", nem (csak) menstruaciokor. Pedig rendeszeresen tisztalkodok. Mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mas erzi-e, de en igen, es ez zavaro.2008. nov. 29. 15:59
1/8 anonim válasza:
Huvelygomba,vizsgaltasd ki magad,kapsz ra kezelest es akkor elmulik.Fontos hogy a parod tunetmentes hordozo lehet,o is kell kezelje.Hasznalj intim lemosot.
2/8 A kérdező kommentje:
A gomba csak nemi uton terjed? Mert en meg szuz vagyok, es nyilvanos furdokbe, uszodaba se jarok, ahol elkaphatnam. Ezert nem is ertem, csak 1-2 honapja van ez.. :S
2008. nov. 29. 16:30
3/8 anonim válasza:
Nincsen olyan fertőzés, ami csak nemi úton terjedne.
4/8 anonim válasza:
"veszélyes,de nem halálos" <--- ? :D Hülye vagy e? :D
5/8 anonim válasza:
Szia! Tényleg valószínű,hogy hüvelygombád van,ez nagyon sok lánynál előfordul. Tudok ajánlani egy gyógyszert,ami eltünteti az ehhez hasonló gondokat(gyógyszertárban kapható): Canestein kombi a neve,bár egy kicsit drága,de pár nap altt rendbe hozhat.Ha ez nem használna esetleg,mindenképpen menj l nőgyógyászhoz,ő tudja,hogy mit kell ilyenkor tenni,nem lesz semmi baj. Sok sikert!
6/8 anonim válasza:
Miutàn ki kezeltetted magad,ajànlom még,hogy intim törlökendövel töröld meg minden wc hasznàlat utàn,az is segit,hogy frissebb maradj,meg hasznàlj tisztasàgi betétet,ma màr van nagyon sok fajta,és azt többször cserélheted egy nap.
Szàraz maradsz,és szagod se lesz.
Illletve zuhanyzàsnàl intim gél,meg 2-3 hetente egy intimzuhany!
De ahogy valaki elöttem irta,valoszinü fertözésed van,azt kell elöbb kikezelni!
Jobbulàst!
7/8 anonim válasza:
Masodik vagyok:menstruaciokor sem szabadna szagos legyel,nagyon ugyelj hogy gyakran tisztalkodj mert a verben nagyon hamar terjednek a korokozok.Ne ijedj meg,el fog mulni ha megfogadod a tanacsokat.
8/8 anonim válasza:
Próbáld ki a cickafark teát. 1 púpozott teáskanál cickafarkfű kell 1/4 liter vízhez, forrázd le, hagyd rövid ideig állni. Ezt idd meg legalább 2-3-szor egy nap. Ülőfürdővel kell ezt kiegészíteni. 10 dkg cickafarkfűt legalább egy éjszakára hideg vízbe kell áztatni, másnap este felforralni. Leszűröd a levét és beleülsz egy lavórba. Kb 2-3 szor felhasználhatod az ülőfürdő levét felmelegítve. Legalább egy hétig ezt is csináld esténként. Fürdés után ülj bele, ne mosd le magadról. Én mikor ezt a kettőt együtt használtam, eltűnt a panaszom. Ha következő mensi után még érzed a bajt, menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!