Nivea intim mosakodó megöli a hüvelygombát?
Nem. Megelőzi, legfeljebb.
Fordulj orvoshoz, mert komoly szövődményei lehetnek.
Egyrészt egyik intim mosakodó sem gyógyít meg semmilyen nyavalyából, ezek nem gyógyhatású készítmények, kizárólag higiéniás célt szolgálnak.
Másrészt az összetevők listáját megnézve én a büdös életben nem használnék Niveát. Jó a pr-ja de többet árt mint használ.
Több termékükbe is alkoholt tesznek, hogy csak egyet említsek.
Ez hülyeség. Az elsőnek van igaza.
Nekem is volt ilyen hüvely problémám, vettem a drogériába intim mosakodó (placebó hatású) és 4 héten át majdnem mostam vele.
És tádám, eltűnt! Ha nem vagytok tisztába a dolgokkal, járjatok utána.
Kb 500 ft a drogériába.
32N
Kedves négyes, úgy tűnik hogy te nem vagy tisztában a dolgokkal. Egy igényes nő kizárólag intim mosakodóval mossa az intim tájait, nem akkor vesz ha egészségügyi problémája van, akkor felkeresi a nőgyógyászát.
Azért nem szabad intim tájra tusfürdőt, szappant, akármit használni, mert azoknak nincs beállítva a ph értékük. Az intim mosakodónak pontosan 4,2-re van beállítva, ez az ideális a hüvelyflórának. De még egyszer mondom, ezek nem gyógyhatású készítmények, csak az alap személyes higiénia mindennapi részei. Azért ennyi minimális tudást már össze kellett volna szedni a saját működésedről 32 év alatt.
4-es, es ahelyett, hogy normalisan kezelted volna magad es ugy kb egy het alatt, vagy meg kevesebb ido alatt megszabadultal volna a gombatol, inkabb 4 hetig vartal, mire elmult. Azert en ezt nem hirdetnem :D
Ne a sporolas legyen a cel, hanem a sajat egeszseged megorzese.
8, mi az hogy nem próbáltuk?
Kizárólag intim mosakodót használok intim tájékra. Ahogy az összes magára valamit is adó nő. De ha valami egészségügyi bajom van, elmegyek orvoshoz. Ez tök alap.
Ha eltörik a kezed mondjuk, azt sem tudod meggyógyítani azzal ha megmosod az érintett területet. Ugyanígy az intim mosakodó sem gyógyít gombát, meg semmi egyebet, ugyanis nem erre való.
A mindennapi tisztálkodás alap, és ha ezen felül problémánk van, fel kell keresni az orvosunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!