Miért nem áll el a megvonásos vérzés?(Most kezdtem el az új gyogyszert)
Nekem is a fogamzásgátló szedésénel az első hónap katasztrófa volt. A vérzésem 4 helyett 8 napos volt, és a hónap többi részénél is barna pecsétlődés jelentkezett.
Szerinte ha 2-4 napon belül nem múlik keress fel orvost.
Első 3 hónapban, kb. minden normális a fogamzásgátlónak köszönhetően. Ha tényleg vérzel és nem csak pecsetelés, akkor érdemes visszamenni, amúgy nem fog semmit csinálni. Ki kell várni a 3 hónapot, ha nem állsz helyre akkor másik tabit ad a doki.
Ennek ellenére még egy kéretlen vélemény: nagyon egyetértek az előttem szólóval. Annyi rosszat látok az ismerőseim között, én sosem szedtem emiatt is. Ha nem egészségügyi gondod van, ne szedd. Tudom macerás a többi megoldás, de van női és férfi óvszer, pesszárium, méhszájsapka, spermicid, termékenységtudat, aranyszál, rézgyöngy. Nem mondom, hogy tökéletesek, de lehet őket kombinálni, illetve hormonmentesek (méhen belüli eszközöknek is lehet mellékhatása). Ha egy mód van, maradj a guminál.
Bocsánat ha nem vagy erre kiváncsi, csak tényleg borzalmas dolgokat tudok a tabiról. Jó egészséget kérdező! 🙏🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!