Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor kezdjem használni a...

Mikor kezdjem használni a gyógyszert, amit felírt az orvos hüvelygyulladásra?

Figyelt kérdés

Múlt héten csütörtökön égő, szúró érzésem volt.

Hétfőn voltam nőgyógyásznál, aki hüvelygyulladást állapított meg.

Kaptam is rá hüvelykúpot, 10 napig kell használni (napi 1 db-ot).

Viszont 2 nap múlva jön meg a menstruációm. Úgy gondoltam, hogy akkor megvárom, hogy vége legyen a menzesznek (7 napig tart) és kezdem használni a gyógyszert, hogy a vérzés miatt ne kelljen félbeszakítani a "kúrát".

Szerintetek ez jó lehet így?

2020. ápr. 29. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Tökéletes 🙂
2020. ápr. 29. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
30%
El is kezdheted nehogy a nyitott méhszájon valami baci feljusson. ÉS amikor elmúlt használod tovább. De csak ha lehet így!
2020. ápr. 29. 14:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Azért gondoltam csak, hogy jobb lenne egybe használni a 10 db-ot, hogy tuti 100%-ig hasson.

Csak kicsit félek, hogy nehogy addig nehogy rosszabb legyen a gyulladás

2020. máj. 1. 09:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ha hasonló gondjaim voltak mindig vártam míg lejár a menzeszem és utána fogtam neki.

Mindenhol utána olvastam, kérdeztem de sokan mondták, írták, hogy kezdjem el majd menzesz után folytassam. Sok helyen meg pont ellenkezőleg, várjam ki míg vége és utána kezdjek neki.

Nos hát elég zavaros ha megnézed szóval itt a neten konkrét választ nem fogsz találni..

Esetleg ha van lehetőség hívd fel a dokit kérdezd meg, én ha a helyedbe lennék várnék míg végzek..

2020. máj. 1. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor is hat 100%osan ha menstruacio után folytatod.
2020. máj. 2. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!