Lehet fertőzés vagy baktrérium van a nemiszervemben?
Pár éve kb 6 hónap kihagyással folyamatosan "kijön" ugyanaz a betegség rajta. Viszket és ég, szoktam kenni canestennel és szedek rá ilyenkor tőzegáfonyát, aztán pár nap múlva elmúlik, de pár hónap után újra kiújul. Most újra kijött, először pisilés után fájt, mikor kiürítettem a húgyhólyagomat, most pedig átterjedt kivűlre. Rendkívül kellemetlen szagú és "nyálkás". Menjek nőgyógyászhoz vagy így nem vizsgál meg?
Nem élek szexuális életet, mielőtt felvetődne ez a kérdés.
17/L
Szerintem is jobb lenne, ha látna egy nőgyógyász! Biztos valamilyen fertőzésről van szó a leírásod alapján, de mi nem tudjuk megmondani, hogy gombás vagy bakteriális-e... (lehet kétféle fertőzésed is van). Előfordulhat, hogy doki által felírt gyógyszerre lesz szükséged.
Persze, hogy meg fog vizsgálni, de óvatos lesz veled, főleg, ha szólsz, hogy szűz (?) vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!