Mit lehet tenni ha fáj és viszket a nemiszervem? 17L
Nagyon kényes, kínos kérdés és előre bocsánat miatta főleg hogy ilyen fiatalon
A lényeg hogy 3 napja tiszta piros és fáj ha hozza erek de az elején viszkett is és rendszeres normal folyásom van de most ilyen sárgás
Állítólag holnap vagy holnap után jön meg a menstruaciom és meg nem voltam senkivel úgy.
Tényleg torodok a lenti higeniaval de szerintem oda vittem valamit és csak az eleje faj beljebb nem
Őszintén volt már ilyenem 2-3 régebben de akkor nem fajt és bekentem canestenel és elmúlt máskor meg ilyen antibakterialis itthoni sprayt fújtak rá és elmúlt
De most faj és folyas is van és nincs itthon canesten nem is merem anyanak mondani mert ő nagyon kényes és eléggé impulzív ember szóval semmit nem lehet vele
De avval a sprayel be fújtam és nagyon nagyon fajt de ennyire meg soha
Szóval mit javasoltak?
Én max annyit tudok tenni hogy drogériaba veszek rá valami krémet vagy rendelek(szoktam bor/szépség ápolási termékeket időnként )
Vagy valami más házi praktika?
Őszintén mostanság nem érzem magam valami 100%-osnak pl zabalok rendesen meg szomorú vagyok meg lehet túl erősen csináltam azt
Nemtudom mennyire menjek bele ezekbe
Köszönöm előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!