Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló szedése közben...

Fogamzásgátló szedése közben méhnyaknyák?

Figyelt kérdés

Második levelemet szedem a fogamzásgátlónál. Lehet hülye kérdés, de mivel kezdő vagyok kissé bepánikoltam amikor ma megtörölve alul magam a szokásos, termékenység jelét, a tojásfehérjeszerű méhnyaknyákot töröltem ki.

Ez elvileg nem kéne legyen, nem? Mi történhetett? Vagy ez normális lenne?

2020. nov. 2. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez normalis🙂
2020. nov. 2. 21:32
 2/7 Metionin ***** válasza:
Sima folyás van gyógyszer mellett is. Én 11 éve szedem, mégis van.
2020. nov. 3. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálad nincs termékenységi jel, ugyanis fogamzásgátlót szedsz, nem vagy termékeny. Normális, nekem is van minimális folyás, pedig már 6 éve szedem én is.
2020. nov. 3. 18:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

3-as: de ezek szerint akkor ez a tojásfehérje szerű folyás mi volt? Mert máskor, foggátló előtt ez jelezte a termékenységem. Egyszer még a nőgyógyász is rábólintott, hogy ez az az állagú cucc ami jelzi az ovulációm.

2020. nov. 3. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, mert amikor szeded a gyógyszert, akkor nincs peteérés, pont azt akadályozza a foggátló. Ez természetes tisztulási folyamata a hüvelynek, felesleges figyelmet szentelned ennek. Akkor van baj, ha bőséges a folyás, ég, viszket, csíp. Addig bagatell dolog ez, hidd el. :) 3-as voltam.
2020. nov. 3. 19:13
 6/7 Metionin ***** válasza:
Nekem a sima folyás is van hogy arra a nyákra hasonlít néha. Illetve gyógyszer előtt is volt. Szerintem ezt csak az tudja megkülönböztetni, akinek alapból kevés a természetes folyása.
2020. nov. 3. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A magas ösztrogénszint miatt van ilyen nyákod, a tabletta folyamatosan magasan tartja a hormon szinted. A termékeny nyákot is az ösztrogén emelkedese okozza, csak azok természetes hormonok, amik a ciklus során termelődnek.
2020. nov. 4. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!