Milyen hüvelygomba elleni kúpot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Ami recept nélkül kapható.2020. nov. 2. 20:14
11/25 anonim válasza:
Gyümölcs? Én se szeretem egyébként, de néha azért muszáj 😅
12/25 A kérdező kommentje:
Az megy😅😅
2020. nov. 2. 21:29
13/25 anonim válasza:
Már fél siker 😅 gyogyulj meg hamar:)
14/25 anonim válasza:
A gyümölcsöt is hanyagolni kell illetve az élesztőt, aszalványokat is, sőt a bort és a sört is!! Minden olyan élelmiszert ami táplálja a gombát. Évekig küzdöttem vele, aztán végig csináltam egy nagyon kemény 3 hónapos diétát és azóta nincs ilyen gondom. Megéri kérdező, 3 hónap nélkülözés de aztán rendben leszel!
15/25 A kérdező kommentje:
És milyen ételeket szabad? És milyeneket nem?
2020. nov. 3. 06:20
16/25 anonim válasza:
Olvass utánna a candida diétának
Hús,zöldség kb... nagyon kemény de megéri #14 vagyok
17/25 A kérdező kommentje:
De sem húst nem zöldséget nem eszem
2020. nov. 3. 15:06
18/25 anonim válasza:
akkor így jártál. vagy teszel az egészségedért, vagy szenvedsz tovább.
19/25 A kérdező kommentje:
De ha egyszerűen nem bírom megenni, hányigerem lesz annyira undorodom tőle
2020. nov. 3. 15:38
20/25 anonim válasza:
Aspergeres vagy, kérdező? Csak mert náluk elég gyakori, amit írsz, hogy egy csomó mindentől undorodsz és nem tudod megenni.
Egyébként azt szokták javasolni, hogy próbálj lassanként új ételeket bevezetni. Próbáld meg különböző formában, állagban, sósabban, zsírosabban elkészítve. Ha pl. a krumplipürét szereted, akkor kipróbálhatod a karfiolpürét. Ha a tésztát szereted, akkor a cukkinitésztát. Ha a krémlevest (bármilyet) hajlandó vagy megenni, akkor keverj bele először olyan kevés zöldséget turmixolás előtt, amit még nem is lehet rajta érezni. És apránként növeld az arányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!