Mitől jött elő a hüvelygombám?
Megjegyzem, hogy sosem volt még és megijedtem egy kicsit. Kaptam rá krémet, de ha nem múlik akkor a kúpot is szednem kell.
Kb. 4-5 napja kezdett el viszketni, majd égni. Én először azt hittem, hogy a borotválkozás miatt kipattogott és amiatt fájhat. De nem sajnos. Párommal élünk szexuális életet, én tablettát szedek, ezzel védekezünk. Mondta, hogy nem akarja kezeltetni magát mert ő jól van. Én mondtam neki, hogy akkor többet nem lesz szex, mert a nőgyógyász is megmondta, hogy visszafertőzhet.
Semmit nem ettem, vagy szedtem volna. Mitől jöhetett ki?
Akár egy uszodától is elkaphatod. Sajnos aki hajlamos rá, annak ez gyakori probléma. Olyat nem szívesen mondok, hogy megcsal a párod és úgy kaptad el...
Vannak intim mosakodó szerek, használj olyat. Ne csak ha baj van, mindig azzal tisztítsd fürdésnél. A párodnak is ki kéne magát kezelni, mert tényleg visszafertőz.
A párod másban is járt gondolom.
Ha ennyire "szeret" hogy nem hajlandó ő is kezeltetni magát, akkor valószínűleg valami másik csajtól szedte össze.
Hülyeség, be ne vedd, hogy ez megcsalásra utal!!!
Nekem pl. attól volt, hogy egy erősebb menzesznél ki akartam magam mosni és folyékony szappannal lecsutakoltam és kicsit benyúltam a hüvelyembe. Hát nagyon nem kellett volna. Felborult a hüvelyflóra a gombák javára.
Viszont pár nap alatt helyretettem probiotikumos hüvelykapszulával és Canestennel, min. 4 órás közt hagyva kettejük között. Kb. 2-3 nap alatt rendbetett.
Viszont a kúpot ne szedd be, remélem nem megenni akarod, hanem felnyomni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!