Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mennyire káros az...

Szerintetek mennyire káros az instamamik kirakatélete egy átlag családanyára?

Figyelt kérdés
Van olyan, aki ferdít a posztokban? Légyszi konkrétan NE írjatok nevet, mert törlik a kérdést. Körülírni OK :)

2020. okt. 25. 10:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azert ha ez ennyire egyszeru lenne, nem lenne problema... Sokan ugy beszelnek bizonyos temakrol, hogy semmi mogottes tudasuk nincs. Pl. Van egy lany, aki lenezi azokat az anyakat akik nem tudjak szoptatni a kisbabajukat vagy epp nem termeszetes uton szultek. Szerinte ez kizarolag dontes kerdese. Ez szajkozza uton-utfelen. Ilyenkor mit erez egy anya, aki csaszarral szult (nem volt mas opcio) es tapszeres a babaja? Szules utan sokan olyan lelki allapotban vannak, hogy hiaba a 200-as IQ meg a 8 diploma, csak piszkalja ez a kijelentes.
2020. okt. 25. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
#11-es A terhesség/szülés egy labilis, hormonoktól átitatott állapot. Amelyik nő egy insta fotóból, bejegyzésből mélyebb következtetést von le, az előtte sem volt tisztában önmagával, az élettel, és a közösségi oldalak jelentőségével.
2020. okt. 25. 13:38
 13/16 anonim válasza:
100%

Karos nagyon! Van pl.egy influencer, aki magabiztossagrol, onallosagrol papolt evekig, hogy o mennyire melyrol jott fel idaig,keserves munkaval. (Mellesleg sokan elhittek).

Kikometikazott insta oldalan elhitette mindenkivel, hogy oly tokeletes a parkapcsolata a sokkal idosebb parjaval,terveztek az eskuvot, babat...

Es par embernek nagyon gyanus volt a tokeletes elete, ha ezt ki merte mondani...vagy barmit ami teljesen ellentete volt annak, amit mondott elotte ket honappal(es eleg sokmindennel volt igy),torolte az illetot. Maganuzenetben meg meg korlatolt, alpari szintbe ment le a stilusa.

Par napja megszakadt a "nagy" szerelem. Ami sejtheto volt. Kiveve annak a x tabornak akik kovetik a "tokeletes" eletet. Meglepo,de voltak akik kiborultak ezen a szakitason, sirtak.

Szoval igen, ennyire magukenak ereznek egy-egy eletet, mar-mar baratnojuknek fogadtak. Holott ha van valakinek egy kis esze, egy szavat se hiszi el az ilyeneknek az ember. Legyen az egy termek, amit az arcodra kensz, aztan hozhatod helyre, az elrontott arcbort amit az o altala jonak tartott reklam kozmetikummal kentel.

Ennyit a hitelessegrol. Penz beszel..

2020. okt. 25. 14:05
 14/16 anonim válasza:
#13 voltam...tudom, hogy nem epp instamami, akit jellemeztem...de o is egy kaptafa...barmely kategoriarol beszelunk :)
2020. okt. 25. 14:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez durva :O

Az én kedvenc youtuberemrol is felröppentek ilyen hírek, hogy látszat élete van.. nem tudom nem ismerem... Videókban őszintének tűnik aztán ki tudja :(

2020. okt. 25. 14:15
 16/16 A kérdező kommentje:
#13; tudom kirol van szo es igazad van. En olyan fel eve talaltam ra es feltettem neki egy egyszeru kerdest. Egeszen konkretan azt, hogy a platina szoke hajat hogy fogta be elsore ilyen szepre a festek. Illetve hogy milyen festekkel van festve a haja. (Ertek hozza, visszapigmentalas stb., de nekem valamiert mindig ledobja a barnat a szokitett resz.) Erre olyan kioktato, undorito stilusban valaszolt, hogy kikovettem a francba. A szakitasat par napja dobta fel az insta.
2020. okt. 25. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!