Szerintetek mennyire káros az instamamik kirakatélete egy átlag családanyára?
Figyelt kérdés
Van olyan, aki ferdít a posztokban? Légyszi konkrétan NE írjatok nevet, mert törlik a kérdést. Körülírni OK :)2020. okt. 25. 10:39
1/16 anonim válasza:
Nagyon káros. Nem csak a mamik tevékenysége az, hanem az összes instán élő "szupermodellé". A világ leghíresebb amerikai csaladjanak tagjai a gyermekeik képet is photoshoppoljak, pl az 5 éves kislány hasát kissebbitik. Borzasztó kártékony ez a társadalomra... Ezért van annyi depressziós, befordult ember. :(
2/16 anonim válasza:
Én pl. Falra mászom 1-2-től...főleg, ha a gyerekéből(gyerekeiből) él (reklám)jóformán.
3/16 anonim válasza:
Felnőtt emberek ne az instagam-on tájékozódjanak, tudni kellene különbséget tenni egy beállított, filterezett, módosított kép, és a valós élet között. Ha valaki nem tudja a különbséget felfogni, hogy egy 100 képből kiválasztott 1 nem érvényes 24 órára, az még nem nőtt fel, magán kellene dolgoznia.
4/16 A kérdező kommentje:
#3, szerintem egyreszt nagyon sok befolyasolhato ember, masreszt az egeszseges onertekelessel rendelkezokre is hat (tudat alatt) ugy, hogy eszre sem veszik.
2020. okt. 25. 11:14
5/16 A kérdező kommentje:
#2 a gyerekere, gyerekeire is karos szerintem is. Foleg aki direkt instagramra szul gyereket. Ebbol akar elni es ezt nem is tagadja.
2020. okt. 25. 11:17
6/16 anonim válasza:
3-as igazad van! De rengeteg ember nincs megelégedve az életével és jobb program híján ezeket az oldalakat pörgeti... És egy padlón lévőnek az jön át hogy minden happy.
Nézz utána Markó Rebeka 20on évesen plasztikaztat mert instán ezt látja.. O egy videos.. gondolj bele hány kislány követi. Borzasztó káros ez az insta világ..
7/16 anonim válasza:
Fuu de utálom az instas embereket.. Mármint a kirakat életüket. Nekem ezért nincs instam fiatal korom ellenére
8/16 anonim válasza:
Aki tudja magáról, hogy egy befolyásolható ember, az ne kövessen ilyen oldalakat.
9/16 anonim válasza:
Semennyire,normális ember nem foglalkozik ezzel.
10/16 anonim válasza:
Az a kerdesem, hogy az a no, aki normalis, miert lat instamamikat? Hogy kerulnek a latoterebe? Es miert nincs benne kritika? Ezek az instsmamik azt talaljak meg, aki nemokos, finoman mondva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!