Hormonzavar az, ha valakinek felborul a ciklusa?
Sziasztok! Nagyon reg voltam sraccal egyutt. elkezdtuk az (szeptember 12), de mar az elejen megkertem, hogy hadjuk abba, mert nekem kellemetlen volt. Az aktus a ciklusom vegen volt, 6 nap volt mar csak a menstruacioig, de 4 nappal hamarabb megjot, tehat aktus utan harmadik nap mar volt mensim. Egy napig volt valadekos verzesem, kovi nap csak a wc papirom volt veres. En ezt ugy konyveltem el, hogy menstruacio volt, mivel mikor beirtam a tablazatba beirtam, hogy ez a kovi ciklusom elso napja , pontosan kimutadta, hogy mikor lesz a kovetkezo menstruaciom, ami meg is tortent oktober 15- en. Ez mar harom napos mensi volt. Lehet csak par lokes volt az egyutlet, de azert tartottam a terhessegtol, ezert voltam dokinal (okt. 8) es negativ eredmenyekkel szolgalt, aminek orultem. Azota ma a ciklusom 10 napjan vagyok es tegnap ota nagyon szur mindket petefeszkem es hanyingerem van.
Mindenki hulyenek nez, hogy miert fujom fel ennyire, orvosi vizsgakat es teszt alatamasztja h nem vagyok terhes, de mar annyi mindent olvastam, hogy hiaba volt mensid es hiaba mondta orvos h nem terhes az illeto, kesobb kiderult, hogy megis az.
Az, hogy felborult a ciklusom betudhato hormonzavarnak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!