Kinek mi vált be mellnövekedés serkentéséhez?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok de semmi mellem, mindenki azt mondja nőhet meg de semmi. :(
Ki szeretnék valamit probálni, hátha.
Kinek mi jött be ami drogériában, gyógyszertárban kapható?
2020. okt. 23. 19:53
1/13 anonim válasza:
Nincs ilyen szer. Hízás, terhesség, vagy plasztika. Hány kg, milyen magas vagy, melltartó méreted?
2/13 anonim válasza:
Egyedüli ilyen szerek lehetnek a hormonok, de egészségügyi problémánál írják ezeket fel. Más csodaszer nem létezik, ez genetika.
3/13 anonim válasza:
Kettes vagyok, 18 évesen talán már a hormon is késő lenne.
4/13 Miss Endzsi válasza:
Semmi. De nekem is 20 évesen nőtt meg normálisra.
5/13 anonim válasza:
Egyébként rendesen menstruálsz?
6/13 anonim válasza:
"Hízás, plasztika, fogamzásgátló"... sablon duma és hülyeség.
De igen is VAN módja hogy nagyra nőjön a mell, ha beírod a Google keresőbe, hogy "mellnövelő masszázs technikák", millió találatot kapsz és kedved szerint válogathatsz a technikák között.
És igen is, VAN értelme csinálni, nálam bevált és sikerült is!
Ja és le lehet pontozni nyugodtan midnenkinek akár 0%-ra is!
19L
7/13 anonim válasza:
Valóban, a masszázs után egyből tudni fogja a szervezeted, hogy hova rakja le a zsírt. Logikus.
8/13 anonim válasza:
6-os: mesélj, neked mi jött be és milyen változást sikerült elérni?
9/13 anonim válasza:
#6-os A mell zsír (ez adja a méretét) és kötőszövet (rugalmasság és tartás, illetve formát határoz meg). Mesélj, ezeket hogy tudod nagyra masszírozni?
10/13 anonim válasza:
Mellnagyobbító masszázst kínálok ingyenesen! 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!