Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vélemények ESTELLE 0, 075...

Vélemények ESTELLE 0, 075 mg/0, 020 mg-ról?

Figyelt kérdés

Váltottam Jangee 0,03 mg-ról az orvosom tanácsára amit 1 évig szedtem a várt eredményt nem hozta meg. Pattanásaimra a vége fele már teljesen jó volt, de a mellem nem nőtt, pedig ezért javasolta a doki. Most 3 hete szedem az Estellet és ezt szinten erre írta fel, persze meg ennyi idő után eredményt nem várok ezzel kapcsolatban, viszont nagyon durván pattanásos lettem mindenhol, az arcom, a seggem, hátam. Ez elfog múlni vagy ez a gyógyszer nem jó pattanasokra? Nagyon durván púpos be gyulladt pattanasok és egyre csak jönnek elő. Ez 3 hónap alatt elfog múlni teljesen és csak most ilyen? Plusz az első 2 hétben nagyon nagyon rossz hangulatom volna szinte mindenem elsirtam magam éreztem hogy nagyon rosszul vagyok, semmihez nem volt kedvem, lehangolt voltam és csak veszekedtem mindenkivel aki hozzam szólt . Eddig ilyesmit nem tapasztaltam a Jangeenel! Ez csak a váltás miatt van? Vagy ez minden hónapban így lesz az Estellével?

Mik a tapasztalataitok? Megéri-e szedni a pattanasok eltüntetésére és a mellem növekedésére? Vagy váltsak inkább vissza Jangeera abban legalább biztos vagyok, hogy a fejem nem lesz olyan mintha felrobbantották volna.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. márc. 10. 21:50
 1/4 A kérdező kommentje:
Valaki tapasztalat?
2020. márc. 14. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyik fogamzásgátló sem arra lett kitalálva hogy a pattanások elmúljanak, de főként hogy a melled megnőjön! Pattanásokra van ezer féle tonik, krém. A melled meg vagy marad ekkora, vagy majd idővel nő.
2020. márc. 15. 17:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem ezt kérdeztem.

Nyilván azért elég sok embernek segítettek ezek a gyógyszerek ezekben a dolgokban.

2020. márc. 21. 17:37
 4/4 anonim válasza:
Nálam is ezek a tünetek léptek fel, bár nekem az Estelle az első fogamzásgátlóm. Kicsit aggódók én is hogy maradandóak lesznek a hatásai, szóval ha még figyeled a kérdésed, le tudnád írni végűl mik lettek a tapasztalataid?
2022. jún. 9. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!