Miért kell vissza mennem újabb szűrésre?
Figyelt kérdés
Kaptam egy levelet a nőgyógyászati szűrés után másfél hónappal, hogy a szűrést meg kell ismételni, de először használjak el egy kúra Betadine hüvelykupot , és menjek vissza kontrollra. Semmi egyéb. A nőgyógyászati vizsgálat után 3 nappal jött elő a felfázasom. Ennek lehet köze a vizsgálat megismétlésének kéréséhez?
Vagy aggódnom kellene ?
#Nőgyógyászati szűrés
2020. okt. 15. 20:29
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, hogy vissza lettem hívva szűrés után,persze egyből bepánikoltam,de az orvosom megnyugtatott,hogy csak egy kis gyulladás,semmi komoly. Valószínűleg nálad is ez a helyzet,szóval nincs okod aggódni.
2/2 anonim válasza:
Engem akkor rendeltek vissza (bár kúpot nem ajánlottak), amikor P3 lett az eredményem. Ez az, amikor nem egyértelmű. Többnyire gyulladásra utal, de nem zárható ki a daganatos megbetegedés sem 100%-ban. Ezért kell visszamenni később, hogy egyértelmű legyen. A kúp ezt gondolom biztosabbá teszi.
A második szűrésen eredménye már P2 volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!