Szerintetek el kell mennem méhnyakrák szűrésre?
28 éves vagyok, 11-13 éves korom között ugyanaz a férfi többször megerőszakolt 2 éven keresztül, tehát szűz már nem vagyok. Viszont azóta, 15 éve, nem voltam férfival, nem is tervezem. Tehát, ha lehet így fogalmazni, egy "férfi" volt az életemben...
Szégyen, de soha sem voltam még emiatt szűrésen.
Igen, el kell menned. Akkor is lehet bármi bajod, ha nem élsz szexuális életet.
Javaslom, hogy női orvoshoz menjél. Akkor talán nem érzed magad olyan kiszolgáltatottnak, mint egy férfi orvos esetében.
És mondd el az orvosnak, hogy régebben bántottak, ezért legyen türelmes, kíméletes, mondjon el mindent pontosan, hogy mit tesz, miért.
Ha nem volt sose kapcsolatod emiatt, akkor gondolom, nem sikerült feldolgozni? Jártál szakemberhez?
Köszönöm, most olvastam egy cikket Mittelholcz Dóri könyvéről, és elfogott a rettegés...:( Eddig nem tartottam fontosnak, mivel nem élek nemi életet, és csak egy valakivel voltam...meg nagyon féltem (félek) is...ismerős volt, felnőtt, több, mint 20 évvel idősebb, nős, de a múltját (a felesége előttről) nem ismerem...meg igaz, ahogy velem megtette, megtehette mással is.
Nem, nem sikerült feldolgoznom, de járok terápiára, igaz, nem olyan rég óta.
Én is nagyon sajnálom ami veled történt!!
Menj el, mert biztosan nem fog ártani és keress egy nőből való orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!