Canensbalancenál kellemetlen mellékhatások?
Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta, hogy bakteriális vaginozisom van, majd felirt egy kremet, amit mar kivontak a forgalomból...
Ismerőseim nekem a canensbalancet ajanlottak. Használom, de szörnyű az egész. Undorító leszek, sajnalom. De kifolyik nagyon sok, darabosan, es amiatt az allando folyas miatt, legalábbis én erre gondolok, kipattogtam, nagyon viszket, érzékeny, nem tudok tőle szinte aludni. Sajnos az óvszertól is szokott ilyen lenni, sőt, amikor hüvely tablettával próbálkoztam akkor is hasonló történt. Nagyon érzékeny vagyok mindenre vagy nem tudom. Tudok valami tanácsot adni, mit használjak? Esetleg mi lehet még a problémám, aki hasonlo bajjal küzd.
2020. okt. 14. 00:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!