Ez normális? Létezik, hogy annyira felfaztam, hogy kb 3-5 cm-es vérrögöket pisilek ki? Illetve plusz csak vért. Kaptam gyógyszert (Nolicin 400mg) Emiatt késhet majd a mensim
Figyelt kérdés
Vagy valami más fertőzés/ megbetegedésre gondoljak?2020. okt. 11. 17:12
11/12 anonim válasza:
Hogy vagy? Mit mondott az orvos? Elmúlt a vérzés?
12/12 anonim válasza:
Régebbi kèrdès. Èn mikor vèr rögöket pisiltem, tènyleg brutális kínom volt azt hittem aznap este nekem annyi.A szüleim vittek be a sürgőségire, ott azt mondták húgyhólyag gyulladásom van.
Nekem már láz, hasi görcsök ès hányàs is jelen volt.Előtte való hèten múlt el a menstruációm, de amint picit jobban lettem megjött újra.Azt mondták ez normális, mióta èn felfázok mindig nolicint ír fel nekem az orvos,nekem csak ez hat ès egyèbként jó gyógyszer.Ezen az egy eseten kívül nem törtènt olyan hogy babrált volna a menstruációmmal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!