Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális? Szerintetek...

Ez normális? Szerintetek alacsony vagyok és kövér?

Figyelt kérdés

Szeptemberben leszek 13 éves, de még csak kb.147 cm és 51 kg vagyok!Ez normális?Azért kérdezem, mert vannak akik azt mondják hogy ez így jó, mert majd megnövök, és hogyha nyúlok egy nagyot akkor a méretemhez képest már normális lesz a súlyom.Viszont az iskolai védőnő ott ájuldozott hogy tavaly óta alig nőttem és még kövér is vagyok.:(

Mi a vélaményetek a magaságomról és a súlyomról?Szerintetek az is lényeges hogy még nem jött meg a menstruációm?Kérlek válaszoljtok!

2010. aug. 8. 09:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor ennek örülhetsz, nem kell többet látnod. Hihetetlen, hogy ilyet mondhat egy védőnő. Nem vagy kövér szerintem, és fogsz te még nőni. Egyik volt osztálytársam nagyon alacsony(nálad jóval kisebb) és sovány, úgy néz ki mint egy óvodás, amikor megy a barátnőivel, olyan mintha az anyjával menne, olyan gyerekes. Pont jó, nem vagy kövér, és ha megnőssz, még csinosabb leszel.
2010. aug. 8. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Alacsony vagy, de még nem vagy kövér, de lehetsz.

Ha ennyire kattogsz 51 kg-osan a testtömegeden, akkor előbb-utóbb lesz valami étkezésizavarod, vagy testképzavarod. Ha nem vigyázol.

2010. aug. 10. 08:53
 13/16 anonim válasza:
Szia! Én 29 éves vagyok, és nem sokkal vagyok magsabb, mint te, mert én csak 156 cm magas vagyok, és 60 kg, de nekem jó ez így. A férjemnek és a három kisfiamnak így is tökéletes vagyok! Fogadd el magad olyannak, amilyennek a jó Isten teremtett!
2010. aug. 10. 11:47
 14/16 anonim ***** válasza:

ezt úgy kell kiszámolni hogy ahány centi vagy abból 110-et elveszel...és akkor kapod meg az ideális test súlyodat...

a menstruáció meg nem attól függ hogy hány éves vagy..ez egyéni. az egyik (volt)osztálytársamnak amikor 14bőven elmúlt akkor jött meg. nekem 12múltam pár hónappal akkor...ez változó tényleg...

NEKEM pont az a bajom hogy nagyon vékonyvagyok pedig rengeteget eszek és semmi. a védőnő a suliba...mindig mondta nekem hogy egyek rendesen stb...:O és hülye volt mert nem fogta fel hogy sokat eszem és nem azért vagyok vékony..:S és még a bnőm is mondta hogy sokat szoktam enni de nem hitte el.:/

de ha sportolsz tornázol vagy valamit csinálsz hamar lemegy. de télleg ha hirtelen megnősz bomba nő leszel. ideális testsúllyal stb..

2010. aug. 10. 11:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem vagy kövér, sőt ideális a testsúlyod.2 évvel ezelőtt én is ilyen magas voltam, de szerencsére megnyúltam és most már 14 évesen 170 cm vagyok ehhez ideális testsúllyal. Nyugodj meg, te is fogsz még nőni és szép hosszú lábaid lesznek!:D

2010. aug. 10. 12:01
 16/16 anonim ***** válasza:

" ezt úgy kell kiszámolni hogy ahány centi vagy abból 110-et elveszel...és akkor kapod meg az ideális test súlyodat... "

egy 100cm-es ember akkor -10 kg lesz

2010. aug. 10. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!