Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi vérzés tekinthetö...

Mennyi vérzés tekinthetö normalisnak az esemény utáni tabletta bevétele utàn?

Figyelt kérdés

30-án együtt voltunk, kiszakadt a gumi. elsején reggel bevettem a tablettából az egyik szemet, majd 12 ora elteltvel a másikat. Nem tapasztaltam magammon semmilyen változást.

aztán 4 nappal rá, 5-én láttam 1-1 vércseppet.szexuálisan megint együtt voltunk, és ekkor beindult a vérzés, mintha menstruácio lenne. ennek majdnem egy napja, azóta is vérzek.

Most ez egy menstruáció? még csak 1 hete fejezodott be az elozo, nem kellett volna megjönnie. a tabletták miatt van? menjek orvoshoz?

2020. okt. 6. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen lehet a tablettàtol.

De milyen 2szemes esemény utâni létezik?

2020. okt. 6. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Hatalmas adag hormont tartalmaz, így a vérzés normális. Akkor is ha menstruáció mennyiségű,időtartamú. Egy szemes esemény utánit nem ismerek,Magyarországon 2 féle van forgalomban a 72 illetve az 120 órás,de mind a kettő egy szemet tartalmaz.
2020. okt. 6. 13:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem magyarországi gyogyszer, és én sem magyarországi vagyok, de azért köszönöm
2020. okt. 6. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Van 2 szemes esemenyutáni.. sajnos egyszer nekem is kellett 5 éve. És pontosa így jött meg . Aztan még vagy 3 hónap volt mire beállt.
2020. okt. 7. 08:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is van egy szemes, az Escapelle. Nem tudom, hogy ennek van-e 2 szemes fajtája, de nekem egy szemeset írt fel az orvos, mert még 24 óra sem telt el, az együttlét után, mikor bevettem.
2020. okt. 27. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!