A menstruációmnak ma 2020.10.05 en kellett vna megjonnie altalaban mindig pontos! A tobbi lennt valaki tapasztalatok? Tesztelhetek?
Penteken szeretkeztunk a parommal,es elkezdtem barnazni alatalaban szokott menstruacio elott par nappal
Viszont vasarnap ez erossebb lett vagyis mar nem barnazas volt hanem ver
De nem sok mennyisegu azt hittem megjott de nem fajt semmim ami eleg furcsa mert mindig durva gorcseim vannak
Most kedd van alig alig verzek
Nem faj sehol
Tegnap felpuffadtam 2 espumisan sem segitett
Gyenge a verzes amit nagyon furcsának találok maskor sokkal erosebb nem hasonlotanam menstruaciohoz ami most vegbemegy rajtam
Aktiv szexualis eletet elek nem szedek fogamzasgatlot harom eve egy partnerem van! Kulonsosebb gondjaim nincsenek lehet hogy varandos vagyok?érdemes tesztelni?
Ha nem élvez beléd is lehetsz terhes.
Van előváladékuk, ami tartalmazhat spermiumot, ami megtermékenyíthet.
Biztos nem vagy ilyen 14 éves, ha 3 éve ugyanaz a párod, de egy felnőtt nő hogy lehet ennyire tájékozatlan?
Egyébként a párom édesanyja 5 nap helyett 3 napig menstruált, elment orvoshoz, kiderült, hogy 3 hetes terhes.
Inkább tesztelj, vagy menj orvoshoz.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!