Nincs menstruációm! Volt már valakinek hasonló problémája? Tapasztalatok?
Mindig rendszertelen volt a menzeszem, de mindig megjött valahogyan. 4 éve emiatt fordultam nőgyógyászhoz, aki tablettát írt fel, melyet 2 év után abbahagytam, mert nem éreztem természetesnek, zavart, hogy hormonokat tolok magamba. Azóta sem jött meg a menzeszem. Voltam belgyógyászaton, az értékeim rendben vannak, nőgyógyász nem talált szervi elváltozást.
3 hónapja minimális pecsételő vérzést tapasztaltam (azt hittem ovuláció, de aztán nem jött meg), Illetve 1 hete nagy mennyiségű átlátszó folyadék távozott belőlem (hüvelyi úton) amiről ötletem sincs, hogy mi lehetett.
Nagyon érdekelne, ha valaki volt hasonló helyzetben, mi oldotta meg a problémát, illetve, bármi hasznos infót szívesen fogadok a kérdéskörrel kapcsolatban!
Gondolom terhes nem lehetsz
Nincs valami más bajod esetleg vannak olyan betegségek amik melletr nem jön meg
Vagy nem vagy túl vékony?
Ja meg hány éves vagy?
Meg ezt azért még itthagyom: [link]
Nekem 6 évig nagyon ritkàn jött meg,4 hónapra is kimaradt, ha meg nem akkor minimàlis pecsételés volt csak. Pm alulműködésem, PCOS és,Inzulinrezisztenciàm is van, magas prolaktin, magas kortizolszint.. ilyenek. Agyalapi mirigy daganat , Cushing kór gyanúja is felmerült de az MR vizsgàlat végül nem lett egyértelmű.
2 + hónapja életmódot vàltottam, kezd hatàssal lenni a hormonjaimra mert volt egy olyan vérzésem mint régen...amikor az első 3 nap kb ömlik belőlem a cucc és görcseim is voltak. És volt egy olyan is ami ugyan nem a régi , de hatàrozottan több vér tàvozott. Hosszabb tàvon szerintem jót fog tenni a dolog endokrinológiai szempontból is .
Szerintem a te szervezetedet a bogyó borította fel. Idő lesz mire rendbe jön.
6. vagyok
Hát csak annyit takar az életmódváltásom, hogy amennyit tudok elkezdtem mozogni, és diétázom fogyási célzattal, és hogy javítsak az állapotomon. Amennyire lehet, egészséges legyek. Amúgy 3-mas típusú elhízott vagyok ami a legsúlyosabb, egy rakat endokrinológiai problémával élek, ez a nagy harci helyzet.
Amúgy a tökéletes diéta már megvan. Már csak betartom gond nélkül, mozgok mellé, és várom a csodát:D Mást nem igen tehetek. Várom, hogy teljen az idő, de csak vánszorog...még nagyon úgy érzem. Várom, hogy menjen lefele a súlyfelesleg, ami lényegében folyamatban is van, csak ugye ez egy elég időigényes dolog sajnos, nem lehet ukkmukkfukk lefogyni, plusz a hormonbajaim is lassítják a dolgot. Egyenlőre március 1 óta még csak -9kg-nál járok, és évek várnak rám, mire minden lemegy. Hát ennyi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!