2 szem kimaradt fogamzásgátló után hogyan folytassam a fogamzásgátló szedését, ráadásul meg is jött közben?
2 éve rendszeresen szedett esthelle fogamzásgátlómmal soha semmiylen problémám nem adódott (max annyi hogy az addig sosem befolyásolt mensim mennyisége kevesebb lett valmaennyivel.)
a legutóbbi vérzésem és 1 hetes tabblettamentesség után ismét elkezdtem szedni egy új levelet, egész pontosan egy heti adaggal meg is voltam.
Elutaztunk és elfelejtettem berakni az aktuális levelet, ezért péntek és szombati napokon nem tudtam bevenni, tehát kimaradt 2 nap.
Vasárnap reggel viszont meg is jött a mensim......úgy, hogy 1 hete múlt el (amikor a gyógyszert még rendesen szedtem )....
hogyan tovább a szedéssel?
felmerült bennem, hogy kihagyok 1 hetet. de most teljesen összezavarodott a ciklusom, biztos hogy ez lesz a jó megoldás?
az is felmerült, hogy 1 hónapot akkor kihagyok, amikor ismét megjön akkor kezdem el szedni újra.
---
sajnos a jelenelgi helyzetben és amugy is szinte képtelenség elérni a núgyógyászom (állami, és maximum csak időpontot tudnak adni telefonszámon....)
Köszönöm a válaszaitokat.
mi a teendő iylenkor, 1 szem kimaradt tabletta esetén vezet le egy táblázatot.....
a hívjam fel az orvost nem működöképes.....a fentebb leirtak miatt....
azért köszönöm.
tehát mégegyszer.
Azért tettem fel a kérdést, hátha már átesett valaki ezen, és megosztaná a tapasztalatait.
Az eddigi válaszokkal semmire nem megyek, lepontoztalak titeket.
Az orvosommal nem tudok konzultálni telefonon....ugyanis állami, kórházhoz tartozik. A teelfonszámán csak időpontfoglalás lehetséges!!!! 2 Hete jártam ott gyógyszer feliratás miatt. 1 hete szintén voltam ott, rákszűrés miatt. Nincs is nagy kedvem Covid idején ilyen banális kérdésekkel még megint oda járkálni, menjen az akinek valóban szüksége van rá.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!