A nőgyógyászok tényleg megtudják állapítani azt, hogy már nem vagyok szűz, vagy csak édesanyám ijeszteget ezzel?
Normális orvos NEM vállal ilyen vizsgálatot. Feljelenthetik érte, és csúnyán megütheti a bokáját. Orvosi titoktartásra hivatkozva el kell utasítania.
Ha talál anyád olyan barom orvost, aki vállalja a vizsgálatot, határozottan mondd azt, hogy nem egyezel bele, és fel fogod jelenteni. Mit fog csinálni? Erőszakkal betuszkol a vizsgáló székbe, aztán levetkőztet? Ez már önmagában bűncselekmény. Teljesen kizárt, hogy megteszik.
Ne aggódj, elmúltál 14, hiába jelentik fel, semmilyen bűncselekményt nem követett el.
Sajnálom, hogy a szüleid ilyen idióták. :(
En is sajnalom!inkabb arra kellene torekedniuk h oszintem magadt akarj elmondani dolgokat es nem titkolozni pont elottuk
Az en szuleim is ilyenek vtak.sosem szamithattam rajuk mindig csak a tiltas meg az ijesztgetes ment , nem mertem nekik szolni mikor bajba voltam
Szomoru
De gyerekek, az orvos csak azt látja, hogy van-e szűzhártya. Ha nincs, nem jelenti azt, hogy nem vagy szűz. Akkor veszted el a szüzességed, amikor szexelsz, nem amikor átszakad a hártya.
Egy orvos sem fogja kijelenteni, hogy "nincs hártya, tehát szexel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!