Spirált milyen gyakran érdemes cseréltetni illetve ellenőrizni?
Köszi a választ!
Utolsó: Hát nemtudom hogy lesz-e baja belőle de mondtam neki hogy menjen el inkább, szerintem fél megmutatni. Vagy már attól fél hogy valami baj van.
Most nyárra ígérte de nem lett belőle semmi!
3 gyerekes anyuka vagyok,az első fiam után spirált raktak fel,mert nem akartam fogamzásgátló tablettát szedni,mikor akartam a második gyereket,levették,5év után.A második fiam születése után ismét spirált kértem,majd 12.évután ismét gyereket akartam,és ujra levették.Ha nincs semmi gond,nem kell cseréltetni,minek?A spirál olyan mint a fogamzásgátló tabletta,akinek bevált az használja,aki allergiás rá vagy begyuladt a méhe az nem használja.
Mindkettönek van elönye és hátránya,nem szabad azt mondani hogy ez vagy az a jó,mindenkinek más.Az biztos hogy évente elkell menni ellenöriztetni és egyúttal a rákszürést is el végzik.A harmadik gyerek után felajánlották hogy elkötik a petevezetéket,igy a védekezésem megoldott,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!