Hormonzavar lehet?
Sziasztok!
26 éves vagyok, 12 évesen jött meg először.
Eddig minden rendben volt, pontosan meg jött(28 napra). Júliusban volt egy egészségügyi küretem, majd azután is rendben megjött, de kevesebb a szokottnál. Ezen nem is aggódtam mert tudtam hogy ez valószínű így lesz.
Majd az azután következő mensim 1 hetet késett (36 napra jött meg), és 6 napig tartott. Aztán a kövi hónapban megint késett 1 hetet, teszem hozzá előtte egy héttel volt minden bajom, ideges voltam, leesett a vérnyomásom stb, mikor megjött görcsöltem mint àllat, de viszont most kevesebb a megszokottnál.
A héten megyek orvoshoz, mert ezt nem tartom normálisnak...
Szerintetek lehet hormonváltozás vagy zavar?
Köszönöm a válaszokat!
Nembiztos. Ez inkább úgy hangzik mint az enrometriozis. Nézz utánna.
Mielőtt elkezdtem fogamzásgátlót szedni nekem mindig kb 32 35 napra jött meg és nagyon görcsöltem.
Értem .
Eddig minden rendben volt a menzeszemmel, a műtétem óta van ez. Azt mondják egy ilyen beavatkozás nem befolyásolja a hormonokat de nekem mégis valami rendellenesség lépett fel. Mindig is eléggé görcsös voltam a menzesz első egy két napján, de pontosan meg jött plusz-mínusz 1-2 napra.
Eléggé stresszes vagyok emiatt meg idegeskedek... Gondolom még ez is rá tesz egy lapáttal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!