Nők, Lányok! Hogyan jellemeznétek a menstruációs időszakotokat (grafikon)?
Figyelt kérdés
Nekem pl olyan, hogy az 1. nap nem erős, a 2. napon erős, a 3. napon nem erős, a 4. napon erős, aztán 5-6. nap már csak nagyon kevés. Tehát ha grafikonon ábrázolnánk két hegy (domb) jönne ki.
Nektek?
2010. aug. 7. 15:28
1/12 anonim válasza:
1. valami
2. erős
3.erőske
4.alig-alig
5.icipici
6.áhhh
2/12 anonim válasza:
1. nap:gyenge, kis barnázással
2. nap: Hirtelen megerősödik, nagyon erős
3: erőske
4:közepes
5: gyenge, de erősebbb mint az első napon
De ha valami program van a 3. napon, akkor tutira a 2. nap a gyengébb és a harmadik a legerősebb.Ez valami törvényszerűség.
3/12 anonim válasza:
Előző vagyok, egyébként most így volt: [link]
4/12 anonim válasza:
1. gyenge
2. erős
3.nagyon erős
4. közepes
5 gyenge
6.gyengécske
5/12 anonim válasza:
1.nagyon erős
2.erős
3.közepes
4.gyenge
5.nagyon gyenge
6.nagyon nagyon gyenge
6/12 anonim válasza:
Gratulálok a sok idióta válaszolónak:-)!
7/12 anonim válasza:
Hülye kérdés. Összefirkáltam szeszfilccel az egész monitort, de nem tudom elküldeni.
8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem abszolút nem hülye kérdés, inkább az h*lye, aki úgy értelmezi, hogy a monitort kell összefirkáni...
2010. aug. 14. 00:19
9/12 anonim válasza:
Én sem értem, hogy lehet ezt a kérdést máshogy értelmezni.
10/12 anonim válasza:
A grafikon, az grafikon. A leírás meg leírás. Szerencse, hogy nem a fingod szagát kérted zenében elmesélve. Akkor szaros lenne a mikrofonom. Sajnos én is csak egy hüje csaj vagyok, akárcsak te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!