Robetty85 kérdése:
Méh eltávolítás után vagyok már 5 hete petefészkeim meg vannak mégsem.kívánom a párom érzéketlenné vállt a testem .Miért van ez? Nem iizgat fel a meztelen látványa sem más férfié pl: kép videó stb... Mimiért van ez? 35 éves vagyok
Figyelt kérdés
2020. szept. 18. 15:55
1/2 anonim válasza:
Nekem miómát távolítottak el, nem ilyen nagy műtétem volt, de eszembe se jutott a szex a 6 hetes kontrollkor sem. Szerintem nagyon ráérsz ilyesmin gondolkodni.
2/2 Katonca válasza:
Saját tapasztalat... Hatalmas műtét a méheltávolítás, ami megcsonkítja testedet, lelkedet. Hetekig olvastam orvosi és beteg beszámolókat, és azt hittem készen állok a műtétre. Tudtam persze, hogy az életemet mentik meg vele, de nagyon nehéz időszak következett, a felépülés rögös útja. Technikailag minden rendben a szex-hez, de a sérült lelkednek idő kell, hogy újra készen állj a házaséletre. A műtét utáni első együttlétkor úgy féltem, mint a szűz lányok. Kedves kérdés feltevő, egy türelmes társsal, lelki támogatással, visszatérnek majd azok az érzések, amiket keresel. Legyél türelmes, kell némi idő, de minden rendbe fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!