Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Méh eltávolítás után vagyok...

Robetty85 kérdése:

Méh eltávolítás után vagyok már 5 hete petefészkeim meg vannak mégsem.kívánom a párom érzéketlenné vállt a testem .Miért van ez? Nem iizgat fel a meztelen látványa sem más férfié pl: kép videó stb... Mimiért van ez? 35 éves vagyok

Figyelt kérdés

2020. szept. 18. 15:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem miómát távolítottak el, nem ilyen nagy műtétem volt, de eszembe se jutott a szex a 6 hetes kontrollkor sem. Szerintem nagyon ráérsz ilyesmin gondolkodni.
2020. szept. 18. 17:14
 2/2 Katonca ***** válasza:
Saját tapasztalat... Hatalmas műtét a méheltávolítás, ami megcsonkítja testedet, lelkedet. Hetekig olvastam orvosi és beteg beszámolókat, és azt hittem készen állok a műtétre. Tudtam persze, hogy az életemet mentik meg vele, de nagyon nehéz időszak következett, a felépülés rögös útja. Technikailag minden rendben a szex-hez, de a sérült lelkednek idő kell, hogy újra készen állj a házaséletre. A műtét utáni első együttlétkor úgy féltem, mint a szűz lányok. Kedves kérdés feltevő, egy türelmes társsal, lelki támogatással, visszatérnek majd azok az érzések, amiket keresel. Legyél türelmes, kell némi idő, de minden rendbe fog jönni.
2021. dec. 12. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!