Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen először a nőgyógyásznál...

Milyen először a nőgyógyásznál? Mit fog csinálni?

Figyelt kérdés
elkisér a barátnőm ő bejöhet velem vagy kinn kell várakozni? külön helységben fog megvizsgálni mint ahova bementem?fájni fog? csak orális sexben volt részem és a barátom megujjazott ezt is mondjam vagy ez nem dontos ha kérdezi??
2007. dec. 16. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nagyon diszkrétek szoktak lenni és nem cél, hogy zavarba hozzanak vagy kellemetlenül érezd magad. A barátnődet hagyd nyugodtan a váróban, ez csak rád tartozik, utólag elmeséled neki. Nem tudom, milyen a rendelő, vagy külön helyiségben van a vizsgálószék, vagy egy szoba az egész. Fájni nem fog a vizsgálat, az orvos szólni fog, hogy lazulj el. Talán hüvelyváladékot vesz tőled, ez egy pálcika, olyan, mint a fülpiszkáló, nem is érezni. Kérdéseket tesz föl a menzeszedről, és a szexről, nem kell részletezned (nem arra kíváncsi), csak hogy voltál-e már fiúval. Ne aggódj, sima ügy...
2007. dec. 16. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
szia! Találtam egy oldalt ebben a témában,ahol le írják mi történki ilyenkor,a vizsgálat menetét,,stb: [link]
2007. dec. 17. 08:46
 3/3 anonim ***** válasza:
nem egy nagy ügy az egész, csak előtte parázik az ember, a fogorvos rosszabb sokkal. ne részltezd a szexuális kapcsolatod, csak annyit mondj, hogy még nem voltál fiúval. barátnőd jobb ha kinnt marad, nem szeretik az orvosok, ha más is bejön, de leginkább nem is engedik meg.
2009. aug. 14. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!