Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba, de nem tudom mi...

Hüvelygomba, de nem tudom mi a következő lépés?

Figyelt kérdés

Múlthét pénteken úgy keltem fel hogy viszket a nemiszervemnél a csiklóm környéke, elkezdtem kenni canestennel, illetve tettem be 4db klion tablettát 4 nap alatt.

Mára már jobb a helyzet, nem viszket folyamatosan, nagyon néha pár másodpercre viszket, de kb fel sem tűnik ha nem koncentralok rá.

Ugye hüvelygomba és nem valami más? Időpontom keddre van nőgyógyászhoz. Egy hétig szokás canestent használni vagy meddig? Illetve szexelni lehet vagy nem tanacsos óvszerrel sem?

2020. szept. 17. 18:56
 1/2 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Kezeltesd a partneredet is.
2020. szept. 17. 19:06
 2/2 anonim ***** válasza:

"Ugye hüvelygomba és nem valami más?"

Biztosat majd a szakorvos mond. A leírásod tünetei hasonlítanak rá. Főleg, ha reagált is a kezelésre.

"Egy hétig szokás Canestent használni vagy meddig?"

Igen, legalább egy hétig, ha az orvos másképp nem rendeli. Ez benne szokott lenni, a kenőcs betegtájékoztató cetlijében.

"Illetve szexelni lehet vagy nem tanácsos óvszerrel sem?"

Pontosan: Nem tanácsos, még óvszerrel sem!

2020. szept. 17. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!