Mit csináltok a puncitokkal nőgyógyászhoz menés előtt? Borotváljátok vagy gyantázzátok?
Figyelt kérdés
Holnapra van időpontom vizsgálatra, sajnos a kozmetikusom ezen a héten nem dolgozik, amit csak ma tudtam meg, így nem tudok elmenni hozzá. Kb. fél centis a szőröm, ugye jobban teszem, ha leborotválom?2020. szept. 16. 13:40
11/27 anonim válasza:
Az idősebb dokik fiatal korukban csak dzsumbujt láttak, mert egyáltalán nem volt divat. Kb. 20-25 éve kezdődött. Szóval, nem érdekli és nem kelt semmilyen hatást sem.
12/27 anonim válasza:
Nem.
A nőgyógyászom eleve azt vallja, hogy a teljes szőrtelenítés nem ideális eü-i szempontból.
13/27 anonim válasza:
9-es szépen összefoglalta a lényeget.
14/27 A kérdező kommentje:
31 éves az orvosom (magánrendelés).
2020. szept. 16. 14:04
15/27 A kérdező kommentje:
Tehát ti mindannyian szőrösen mentek??
2020. szept. 16. 14:05
16/27 anonim válasza:
Azzal fél centissel nyugodtan mehetsz, a legtöbb nőgyógyász amúgy sem szereti ha a nők lekopasztják ott magukat, annak a szőrnek ott funkciója van.
17/27 anonim válasza:
Nem. Úgy megyek ahogy esik. Emiatt nem rámolom át a kozmetikust, ha pont úgy jön ki. Nem a nőgyógyásznak akarok tetszeni, hanem a barátomnak. Mellesleg: honnan tudod hogy az orvosnak mi jön be? Lehet hogy ő pont a szőröset kedveli mert a csupasztól az az érzése hogy egy kislányt néz. De hidd el, ő már ezen nem gondolkozik...
18/27 A kérdező kommentje:
Én sem az orvosnak akarok tetszeni, nem is írtam ilyet. A barátom még 3 hétig külföldön van, így ilyen szempontból mindegy.
2020. szept. 16. 14:10
19/27 anonim válasza:
Ugyanúgy borotva mint máskor. Külön nem csinálom meg. Ha nagyon gáz akkor. De addig nem hagyom elharapozni..
20/27 anonim válasza:
14, az enyém meg akkor volt rezidens, amikor a fullkopasz barack volt a divat, mégis a szőrre "voksol" (14-es voltam)
Tinikorom óta ő az orvosom. Első alkalommal nagyon "készültem", akkor megkérdezte finoman, hogy ugye nem a vizsgálat miatt csináltam, mert akkor legközelebb nem muszáj, az orvost ez nem érdekli.
Most bele lehet kötni, hogy ezt se lett volna szabad megjegyeznie, de csak meg akart nyugtatni egy feszengő gyereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!