Ezek a Menstruációs ciklusok normálisak?
Elég hosszú lesz bocsi, de sajnos már fogalmam sincs mi tévő legyek. Kérem akinek van egy kis ideje segítsen.
26/N van egy 2éves fiam.
Az egész tavaly (2019) novemberben kezdődött.. Kicsit megcsúszott a menstruációm ezért kezdtem el követni a történéseket.
A menzeszem dátumai:
(7napos ciklusaim vannak mindig)
November 5-11 ig
December 30-jan5 ig
Január 30-febr5 ig
Február 28-márc5 ig
Április 9-15 ig
Május 17-23 ig
Június 21-27 ig
Augusztus 10-14 ig (itt alig és rövid ideig)
Az utolsó dátum óta nem menstruáltam pedig már szeptember15 a mai dátum..
(most tüneteim puffadás, mindjárt megjön érzés, kibírható de azért erős görcsök)
Mivel november és december között elég nagy a távolság ezért dec. Elején voltam dokinál mindent rendben talált és csak annyit mondott hogy ha
3héten belül nem jelentkezik a vérzés akkor vissza kontroll.. Hát pont megjött, Ezért nem mentem vissza
Aztán volt olyan hogy nagyon puffadtam napokig akkor megint el mentem orvoshoz megint nem talált semmit..
Júliusban mint azt olvasható megint kimaradt elmentem megint nőgyógyászhoz. Fél óráig nézettem magam kérdeztem a miómát, cisztát, petefészkeket, terhességet, vetélést tényleg mindent és azt mondta semmi kórosat/rendelleneset nem lát.
Még aki volt bent vele asszisztens azt is oda hívta hogy ő is megerősítse hogy semmi nincs ott ami baj lenne.
Azt mondta ha 2héten belül nem jelentkezik a mensi menjek kontroll.. Akkor persze hogy megint megjött..
A párommal próbálkozunk de eddig sikertelenül, heti 2x tesztelek.. Mind negatív.
De már ott tartunk hogy itt baj van és ha most mégis sikerülne akkor elvetélnék mert valami nem jó bennem..
Orvos váltás/ magán orvos nem opció
(anyagi helyzet miatt)
Tudom nagyon hosszú lett sajnálom.
Kérem valaki segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!