Pecsételő vérzésem van. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Barnás folyásom van 2 napja, kicsit aggódom, még sosem volt ilyen, kb 2 hete volt meg a menzeszem, antibébit szedek (rendesen,nem hagytam ki).Semmi más tünetem nincs. A keresőbe beírtam, nem találtam semmit, légyszi segítsetek! A héten elmegyek dokihoz, de jó lenne vmit sejteni. Köszii!2008. nov. 27. 18:18
1/3 anonim válasza:
Szia! Tapasztalat: rossz volt a gyógyszer hormontartalma és váltanom kellett. Nem akarlak elrettenteni, de nekem a hetedik fajta gyogyi jött be. Pedig mind "új fejlesztés" volt, csúcsszuper, stb. Az egyik fajta ilyen tüneteket (pecsételés) okozott, a másiktól 3 hónapig meg sem volt (telítődtem a hormontartalommal), mire megszokta a szervezetem. Ne aggódj, semmi baj nem lesz!
(eszembe jutott, lehet még kifakadt ciszta is, mivel a ciszta hormontartalmú. A kifakadás által hirtelen csökken a hormonszint és ez okozza a vérzést. Ezt nem én mondom, nálam okosabbak állították.)
Üdv
2/3 A kérdező kommentje:
de már fél éve ezt szedem... :S
2008. nov. 27. 18:37
3/3 anonim válasza:
Ez bizony jelentheti azt, hogy nem megfelelo a tablettad hormontartalma. En surgosen dokihoz mennek es valtanek, de addig is mashogy vedekeznek, mert ilyenkor hallottam olyat, aki teherbe esett. Kicsit magasabb hormontartalmu kell neked, ennyi az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!