Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pecsételő vérzésem van. Mitől...

Pecsételő vérzésem van. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Barnás folyásom van 2 napja, kicsit aggódom, még sosem volt ilyen, kb 2 hete volt meg a menzeszem, antibébit szedek (rendesen,nem hagytam ki).Semmi más tünetem nincs. A keresőbe beírtam, nem találtam semmit, légyszi segítsetek! A héten elmegyek dokihoz, de jó lenne vmit sejteni. Köszii!
2008. nov. 27. 18:18
 1/3 anonim válasza:

Szia! Tapasztalat: rossz volt a gyógyszer hormontartalma és váltanom kellett. Nem akarlak elrettenteni, de nekem a hetedik fajta gyogyi jött be. Pedig mind "új fejlesztés" volt, csúcsszuper, stb. Az egyik fajta ilyen tüneteket (pecsételés) okozott, a másiktól 3 hónapig meg sem volt (telítődtem a hormontartalommal), mire megszokta a szervezetem. Ne aggódj, semmi baj nem lesz!

(eszembe jutott, lehet még kifakadt ciszta is, mivel a ciszta hormontartalmú. A kifakadás által hirtelen csökken a hormonszint és ez okozza a vérzést. Ezt nem én mondom, nálam okosabbak állították.)

Üdv

2008. nov. 27. 18:30
 2/3 A kérdező kommentje:
de már fél éve ezt szedem... :S
2008. nov. 27. 18:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez bizony jelentheti azt, hogy nem megfelelo a tablettad hormontartalma. En surgosen dokihoz mennek es valtanek, de addig is mashogy vedekeznek, mert ilyenkor hallottam olyat, aki teherbe esett. Kicsit magasabb hormontartalmu kell neked, ennyi az egesz.
2008. nov. 27. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!