Mért van pecsételő vérzésem?
Figyelt kérdés
Április 29-én jött meg utoljára. És általában 30napos ciklusaim vannak. Viszont tegnap óta pecsételő vérzésem van, de nagyon minimálisan. Ilyen még soha nem volt. A barátommal május 7-én voltam utoljára együtt. Mért lehet ez?2011. máj. 20. 19:14
1/6 GoodLike válasza:
Védekeztetek? Milyen korú vagy? Szedsz valamilyen gyógyszert fogamzásgátló mellé? Ezeket válaszold meg és utánna vagy rájössz,vagy ha nem,és még mindig nem jött meg rendesen akkor válaszolj nekem és ahogy tudok segítek.
2/6 A kérdező kommentje:
védekeztünk.17éves vagyok.nem szedek fogamzásgátlót.
2011. máj. 22. 12:20
3/6 GoodLike válasza:
Ha nagyon rosszul érzed magad lelkileg (Nem tudsz emiatt aludni,stresszes vagy) akkor menny el nőgyógyászhoz,de szerintem elég ha megvárod a következő ciklusod.Minden esetre szurkolok hogy semmi ne legyen. ( Előfordulhat hogy csak a hirtelen felmelegedés,keveset mozogsz,stresszes vagy mostanában,allergiaszezon...)
4/6 anonim válasza:
Szerintem belül a hüvelyednél be van gyulladva a hártya és azért vérzik. Nekem is volt ilyen hasonló. Canesten hüvelytablettát vegyél a gyógyszertárba.Vény nélkül kapható.
Hátha megoldja a problémát, kárt nem okozhat.:)
5/6 A kérdező kommentje:
mostmár nem is véres hanem inkább barnás folyás de abból is nagyon kevés.
2011. máj. 22. 17:56
6/6 anonim válasza:
Nekem is ez volt, mi védekeztünk gumival és én pluszba még tablettát is szedek másfél hónapja.. a tabi után volt rendesen, de az utána köv hónapban (azaz most egy hete) éppen hogy csak ilyen pecsételő vérzésem volt.. ráadásul bebeszéltem magamnak, h mi van ha, mert ugyan dohányzom, de már 2x is megéreztem máson h fúj milyen büdös cigiszaga van, meg ilyen kis dolgok. Vettem tesztet most a vérzésem miatt, de negatív, úgyhogy nem igazán tudom, mitől lehet, de terhes az nem vagyok.. szerintem te is vegyél egy tesztet, biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!