Normális, hogy 32-36. napra jön meg szinte kivétel nélkül?
Régen nem így volt, de mostanában nagyon eltolódott. Viszonylag rendszeres nemi életet élek, de ez szerintem semmit nem befolyásol.
Elég erős vérzésem van, a menstruációm 5-6 napig tart és szinte kivétel nélkül görcsölök.
Nem tudom, hogy lényeges-e de úgy gondolom, hogy inkább megemlítem: az államon mindig -nem csak menstruáció alatt- ilyen pattanásszerű görcsök szoktak jelentkezni kb. 6-9 hónapja. Sok helyen utána olvastam és elméletileg hormonális problémára utalhat. Szerintetek a ciklusom hossza normális? Mit gondoltok ezekről a pattanásokról?
18/lány
De ezek nem normális pattanások. Nagyon-nagyon mélyen van, ki sem lehet nyomni... és sehol máshol nem jelentkezik, csak az államon.
Egyébként tudom, hogy fiatal vagyok, még nem teljesen rendszered, csak az a baj, hogy nekem évek óta rendszeres volt és napra pontosan megjött akármi is volt a bajom éppen, most pedig teljesen felborult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!