Mi okozhatta ezt? Hazafele a buszon iszonyatosan begorcsolt a hasam, szekelesi ingert ereztem nagyon hirtelen. Oraknak tunt a 15perces ut. Miutan leszalltam, elkezdtem haza fele futni, de sajnos nem sikerült hazaerni, megtortent a baj.
Mivel nők egszsgébe raktad, okozhatta menstruáció is. Nálam sajnos jellemző, hogy menstruáció előtt, után, közben, szóval atájékán bármikor villámcsapás szerűen támadhat a hasmenés, látszólag ok nélkül. Egyik pillanatban minden oké, másik pillanatban futni kell. Hormonok...
Itthon úgymond annyira nem zavar, hagyom, hadd tisztuljon a szervezet. Viszont azt abő egy hetet végigparázom, ha bárhová menni kell. Ha messzebbre muszáj mennem és kétséges hogy van 2 méteres távon belül wc, akkor előre benyelek egy marék széntablettát, akkor általában nincs is baj.
De lehetett persze bármi mástól is.
Szia!
Nekem is megy a hasam mensi idején, főleg az első pár napon.. Bár ennyire még nem volt, de jóval lazább olyankor a dolog sajnos. Volt hogy nekem középidőben is az volt peteéréskor, a hormonális változások tudnak ilyet tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!