Méhnyakrákom lehet?
Figyelt kérdés
Üdvözlök mindenkit!
Március óta egészen màjusig nem volt peteérerem( 100%, mert sem a folyàssem a szokàsos fájdalmak nem utaltak rá) A ciklus 21.napjátol egészen a menstruáciomig barnáztam. Júniusban ismét ovulàltam,azota azonban nem. Most vizont a ciklus 17.napjàol ( aznap enyhe vérzèsem is volt) barnàztam , mig a normàl idöben meg nem jött( rendesen 28 nap)
Eddig progeszteron hiànyra gondoltam, de most azon kdegeskedek, hogy lehet méhnyakrák. 32 èves vagyok, sajnos ilyenkor ahogy hallottam van rà esèly.A havi vèrzésem nagyon erôs, tini korom óta. Szept 29-re van idöpontom, es most nagyon ideges vagyok:/ Másnak is volt már hasonló tapasztalata?
Köszönöm a vàlaszokat!
#progeszteron #Méhnyakrak
2020. szept. 11. 23:10
1/3 anonim válasza:
Miért pont méhnyakrákra gondolsz? Számos egyéb dolog okozhat ilyesmi tüneteket. Szűrésre pedig jársz rendesen minden évben, ugye?
2/3 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy méhnyakrákod van. Én is inkább a progeszteron hiánya gondolok és csökkent AMlH szintre. Valószínű kezd kikerülni a petefészked. Sajnos ez egyre gyakoribb ilyen fiatal korban is.
3/3 anonim válasza:
Ez valami hormonális problémának tűnik így leírva, de persze nem vagyok orvos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!