Menstruáció alatt ilyen előfordulhat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 30 éves lány vagyok viszonylag enyhe tünetekkel viseltettem eddig menstruáció alatt. Most viszont a 3. napon vagyok, volt már szorongás, pánikroham, most meg éppen hasi diszkomfort (nem lent hanem középtájékon) illetve lightos hányinger. Ez normális? Más is tapasztal ilyesmit? Köszi!2020. szept. 10. 10:17
11/20 anonim válasza:
Akkor fogom abbahagyni mikor jön a menopauza. Magyarán már nem lesz több mensesem. :)
12/20 anonim válasza:
Pmddra magy dózisú kálciumot javasolnak azt olvastam. Nem próbáltad kérdező.
14/20 anonim válasza:
Mert téged kérdezett valaki? Nem kell lehúzni a tablettákat. Az egyetlen gond ha valakinek trombózis hajlama van amúgy sok problémát meg lehet vele előzni. Pl endometriózis, ciszták kialakulása...stb. Már nem a 70es években vagyunk.
15/20 anonim válasza:
Én a kérdésre válaszoltam 😊. De le kell húzni őket mert sokan még azt sem tudják hogy a tabletta szedése alatt nincs rendes menstruáció,és csak úgy beszedetnék másokkal! 😆
16/20 A kérdező kommentje:
A Kalciumot nem próbáltam még. Egyébként épp nőgyogyó mondta, hogyha nem lennék halmozottan hátrányos helyzetben akkor a fogigátló megoldaná de így sajna nem. Van ciszta is mellé de nem akkora, hogy ki kelljen szedni meg le is ürül szépen minden hónapban, de ez a rohadt hangulatingadozás borzasztó. Adtak rá 0.25ös Frontint. Persze használ de nem ez az életcél, hogy havi 1 hetet ezen éljek.
2020. szept. 10. 15:57
17/20 anonim válasza:
15 igen és? Pont ezért oldja meg a gondokat tökfej. Miért kéne minden hónapban megérnie egy petének? Mert jó szenvedni?
Kérdező nekem is ez van. Kérdező Miért nem olvasol a problémádról? Én csak ma ütöttem be a googléba és csomó hasznos dolgot találtam.
18/20 anonim válasza:
Utolsó: Csak elfedi a gondokat. Talán azért mert az az egészséges,vagy mert később a kérdező gyereket szeretne. Nana,csak semmi sértegetés!😏
19/20 anonim válasza:
Barátnőm 15 tabletta szedes után már a 2.hónapban terhes volt. Abbahagyod és újra fogamzóképes leszel. Olvass már utána. Nem a városi legendáknak kell bedőlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!