Előfordult már, hogy úgy kellett kidobnotok a tampont/betétet hogy nem használtátok fel?
Többször is van, amikor már nagyon érzem hogy meg fog jönni akkor berakok egyet, aztán ha mégsem jön meg akkor az megy a kukába.
Használva volt az igaz csak nem arra a célra:)
Én igazából nem értem a kérdést.
Ki vesz meg előre annyi betétet,tampont, hogy lejárjon(sőt lejár egyáltalán?WTf)Tegyük fel hogy lejár mondjuk 2 év alatt,mondjuk én kb 2 csomagot használok el havonta, akkor ahhoz hogy lejárjon 24x2=48 csomag 48x 500ft=24000 forint,minek vennék meg ennyit?Vagy hogy 1-2 darab valahogy a szekrénybe elbújik, és lomtalanításnál találom meg?
Különben dobtam ki, mert a múltkor annyira eláztam az esőben, hogy a táskámban állt a víz,és eláztak a betéteim,kidobtam.
De csak azért,mert 2 év múlva találom meg valami fiók alján, nem dobom ki.
44 éves vagyok, 9 éves koromtól menstruálok,még vattával kezdtem,és még sosem néztem,hogy lejár e a betét.
Na most kíváncsi lettem és megnéztem egy tampont,ez azért veszélyesebb ,mégis a testedbe felrakod, az van ráírva,hogy 2022/8,még 2 év, csakhogy ez kb 2 éve van meg nekem, mert akkor derült ki a méhsüllyedésem, azóta csak betétet használok,szóval minimum 4 év a tampon szavija is.
Az előző válaszhoz annyit, hogy van olyan hogy lejár, legalábbis azt fejből tudom hogy a gyerek pelenkára is rá van írva egy szavatossági dátum. Szerintem ennek az az oka hogy megszívja magát nedvességgel amit a levegőből “felszív”.
Kérdésedre a válasz amúgy igen, mensi előtt illetve után általában 1-2 darab mindig el szokott menni amikor érzem hogy talán most fog megjönni. És inkább a tuti kedvéért előbb beteszek. Utána is inkább a higiénia kedvéért ha esetleg utólag kijönne valami bár ennek inkább kisebb az esélye. Szerintem a legtöbb lány így teszi bár javítsatok ki ha nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!