Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges hogy terhes vagyok?

Lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Előre kijelenteném, hogy nem annyira vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal és éppen ezért kérek segítséget, nem okoskodó emberekre van szükségem.

Nos kb. 1 hónapja történt a barátommal egy előre lépés a kapcsolatunkban lényegében össze foglalom, hogy valószínűleg a keze amivel kielégített, spermás volt. Nem tudom hogy ez egyáltalán számít e. Szóval az első kérdésem már is ez lenne.

Azóta nem jött meg, múlt hónapban elmaradt. Tegnap késő délutá óta pedig barnás színű nagyon kevés van. És hallottam róla, sőt beszéltek nekem erről, hogy a terhességük első hónapjában nekik még volt de nem a szokásos.

Emellett ezt már szerintem be beszélem magamnak de pl. mintha a hasam növekedne, illetve a mellemen is tapasztalok változást, ami amúgy rendben lenne mivel még növekedésben vagyok.

Ezek alapján nem várom el, hogy teljesen megállapítsátok, hogy igen vagy sem. De mástól nem tudnék segítséget kérni illetve tesztet sem tudok szerezni.

2020. szept. 8. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj,én szívesen segítenék, nem rosszindulatból írom,de erre senki nem tud válaszolni neked .

A dm-ben,rossmannban lehet teszteket kapni,olyan 1000-2000 ft között vannak,mindenképp vegyél egyet .Mi akadályoz meg benne ?

Az,hogy múlt hónapban nem jött meg semmiképp nem jó jel. Nem mondom,hogy terhes vagy,de van rá esély ,ha spermás kézzel ujjaz a barátod .

2020. szept. 8. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon kevés az esélye, de a barátod ha az ejakulációs farka után hozzád/belléd nyúlt elő fordulhat a terhesség, de erre nagyon kicsi az esély szerintem. Az hogy nő a hasad/melled az kizárt dolog, ha terhes lennél se nőne az elmúlt 1 hónap alatt.

Egy teszt beszerzése nem lehetetlen küldetés. Valaki biztos tud segíteni, ha más nem ,akk a háziorvos/védőnő.

2020. szept. 8. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Lehetsz terhes.

Miért nem.tudsz beszerezni tesztet?

2020. szept. 8. 19:26
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Vegyél tesztet, de elárulok két dolgot a kérdéssel kapcsolatban.

A spermium megfelelő táptalajon akár napokig is életképes lehet, és már az előváladéktól is teherbe lehet esni.

Mindenképp védekezzetek, és óvatosan a pettingel is.

2020. szept. 8. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Tesztet beszerezni 2 perc 1 drogériában, ha nem te, akkor a barátod, nővér, bátty, és bár gondolom cikinek érzed az édesanyád is megteheti. Ha valóban sperma volt a kezén, és felnyúlt a hüvelyedbe ugyan kicsi a valószínűsége, de lehetsz terhes. A barnázás viszont inkább azt feltételezi, hogy lassabban, de meg fog jönni.
2020. szept. 8. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

#2!

Gondolom te nőgyógyász, és biosz/anatómia tanár vagy.

Remélem ti is védekeztek a pároddal (már ha van), és nem szaporodsz.

2020. szept. 8. 19:46
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nincs kihez forduljak ezzel kapcsolatban, orvoshoz is jelenleg csak telefonon keresztül juhatok el. Mivel nincs pénzem, ezért próbálok valami indokkal a szüleimtől kérni, már amiatt haragudnának, hogy ennyit csináltunk a barátommal, ha tényleg terhes vagyok nem tudom mit teszek.

Illetve még egy kérdés a #4-től szóval ha esetleg az én kezemen is volt és nem volt lehetőségem utána kezet mosni, a dolgok amikhez hozzáértem azokon mind életképes volt vagy ez hogy van pontosan?

2020. szept. 8. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan, ez teljesen mindegy már.

Vidd vissza az üveget vagy valami, legalább egy ezrest szedj össze, vegyél tesztet.

A többi ráér.

90 százalék hogy terhes vagy.

2020. szept. 8. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A terhességi teszt nem drága, néhány száz forintot a barátoddal csak össze tudtok dobni.

[link]

A sperma a levegőn néhány órán belül elpusztul, de ha száraz maradvány van a kezeden, azt már nem tudod tovább vinni.

2020. szept. 8. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!