Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges hogy terhes vagyok?

Lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
12 napja késik a menstruációm, legutóbb 8napot késett, de annál többet soha. Mindig védekezünk, ellenőrizzük is a végén a gumit és soha nem láttam semmi hibát. Nem is rendszeres a szexuális életem. Stresszes vagyok nagyon mostanában. Nagyon félek terhességi tesztet csinálni, de ugyanakkor nem hinném hogy baj történt. A fiú akivel lefeküdtem nem hajlandó hallani erről az egésztől, félvállról veszi az egészet. Hallottam hogy ezek a tesztek nem mutatják egyértelműen az eredményt sok esetben. Mit csináljak?
2019. júl. 28. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
A tesztek az aktus után körülbelül két héttel egyértelműen mutatják az eredményt. Ha viszont félsz tesztet csinálni, nincs teendőd. Főzz valami finomat, vagy nézz meg egy filmet! Ha van baba, előbb-utóbb úgyis látszani fog.
2019. júl. 28. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kár félni. Az eredményen nem változtat. Ha becsúszott, akkor előbb-utóbb úgyis kiderül. Márpedig az a jobb, ha előbb derül ki, és akkor időben meg tudod tenni a szükséges lépéseket.

A fiút meg jó, hogy nem érdekli, gondolom ez csak egy alkalmi kaland volt, semmi több. Ő felhúzta a zoknit, nyilvánvalóan nem akar gyereket. Innentől kezdve a te felelősséged, hogy ne is legyen.

Viszont ha ilyen sűrűn váltogatod a partnereket, és még a ciklusod sem rendszeres, akkor lehet, hogy inkább gyógyszert kéne szedned.

A tesztek amúgy teljesen megbízhatóak, nyilván nem 3 nap után kell elhasználni 1 dobozzal, de 10-12 nap után már 100% biztos az eredmény, még az olcsóbb fajtánál is. Ha gyári hibás a csík, akkor elfolyik, de ha jó, akkor az vagy pozitív lesz, vagy negatív, és amit mutat, az stimmel.

Halvány pozitív szokott lenni, ha valaki korán tesztel, de az is egyértelműen látható azért.

Szerintem csinálj tesztet, ha nem lyukadt ki a gumi, akkor tényleg valószínűtlen, hogy megestél, de azért jobb biztosra tudni, nem?

A menzeszed miatt meg menj orvoshoz, 8-12 nap késés az már azért durva.

2019. júl. 28. 12:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem váltogatom a partnereimet, 2,5 éve ez a barátom van, soha nem feküdtem le mással. Ennyire nem szokott rendszertelen lenni a véresem, csak amióta ennyire stresszes vagyok.
2019. júl. 28. 12:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Negatív lett a teszt
2019. júl. 28. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ha parázol a terhességtől, akkor még nagyobb stressznek teszed ki magad, és még többet késik. Ez ilyen, nekem is volt már hasonlóban részem.
2019. júl. 28. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!