Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Úgy tovább fogja bírni a...

Úgy tovább fogja bírni a betét ha úgy csinálom hogy. (lent)?

Figyelt kérdés

Tudom hülye a kérdés de nem tudtam máshogy :D

Szóval még nem jött meg de gondolkoztam már rajta hogyha nagyon erős lessz az első napokban akkor lehet átázok.

És úgy tovább kibírná hogyha ugycsinálom hogy:

beteszek a bugyimra egy egészségügyit + rá egy tisztaságit.

Lehet kicsit hülyeség de semmiféle képpen nem akarok átázni :S főleg a suliba :(

Lehet kicsit hülyeség az egész de hát most... :)

Köszi :D

Egy 13 éves lány ^^

2010. aug. 6. 11:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is sokat gondolkoztam ilyeneken még mikor nem jött meg. De utána majd kitapasztalod, hogy mi jó, hogyan...stb. Én egy 16 éves lány vagyok, 4 éve menstruálok, és még mindig betétezek, csak nagyon ritkán használok tampont, mivel nagyon könnyen elkapok mindenféle fertőzést, így nagyon oda kell figyelnem, és csak ritkán használhatok tampont. Tehát ki kellett már ennyi idő alatt tapasztalnom, hogy, hogy jó, hogy nem ázok át...stb. Amikor majd először megjön, anyukád biztosan meg fogja mutatni, hogy kell pontosan belehelyezned a betétet a bugyidba. Vigyázni kell, hogy megfelelő helyen legyen, ne csúszkáljon stb. Amikor valaki átázik, az nem úgy történik, hogy szó szerint átüt a vér a betét alján , hanem oldalt kiszivárog. A betét alja egy ragasztós, nejlonos rész, ami nem bírja átengedi a nedvességet. Amikor erősebb a vérzésem, legalább 2 óránként cserélek, szoros bugyit és szoros nadrágot hordok, így kevésbé csúszkál, megfelelően a helyén tartja. Éjszakára pedig 2 jó szoros bugyit veszek fel, még egyet ráhúzók, a betétes a bugyimra. Egy törülköző a fenekem alá és már alszom is reggelig, fel sem kelek éjjel egyszer sem. Ez pár tipp, hogy legyen egy pár hasznos tipped, amikor megjön:) Am mikorra várható? Meg vannak már az előjelei? Fehérfolyás, cicik, szemérem és hónaljszőrzet? :P Írd meg, meg ha van kérdésed azt is, én nagyon szívesen segítek!:)
2010. aug. 6. 11:40
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az első két alkalommal egyáltalán nem görcsölt a hasam, szóval erre sem lehet alapozni. Esetleg ha bátrabb leszel megpróbálkozhatsz a tamponnal, kényelmesebb és higiénikusabb.
2010. aug. 6. 11:40
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
jaj, legalább ne szajkózná mindenki, hogy a tampon higiénikusabb, nem az...
2010. aug. 6. 11:45
 14/18 anonim válasza:
100%
Nekem egy időbe erősebb vérzésem volt, mint előtte vagy most és én akkor úgy csináltam, hogy véletlenül se történjen baleset, hogy feltettem egy tampont és még betétet is használtam mellé. Igaz, akkor 16 voltam, nem 13 :S
2010. aug. 6. 11:52
 15/18 A kérdező kommentje:

11:40-es nagyon kedves vagy és köszönöm

amúgy igen megvan minden előjel

folyás kb. 1-1,5 éve van

hónalj szőr még gyengébb de az szerintem genetika mert mindenre apura hasonlitok és szőkés barna gyenge szőr :)

a többienek is köszönöm

11:40-es felvehetlek msn-re?

írd meg a címed vagy írj az e-mailomra és ott beszélünk:

nagynora01@citromail.hu

2010. aug. 6. 12:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én sok mindent próbáltam, mert erős volt a vérzésem. 2 szárnyas betétet tettem be, 1 szárny nélkülivel, rá egy tisztasági, mögé is egy.(olyan volt mint egy pelenka. Rávettem még egy bugyit, hosszú felsőben, sötét nadrágban mentem, még a hátzsákom csatját is lejjeb vettem, de végül mégis átáztam. Áldom azt aki a tampont kitalálta! Megmenti az életemet a kínos esetek elől, így sokkal könnyebben viselem. Szerintem előbb ki kell majd tapasztalnod, hogy neked van e ilyen errős a vérzésen, vagy sem. Utna jöhetnek a próbálkozások. Nehogy úgy járj mint én, mindig vigyél magaddal cserét, mert nekem néha még az iskolai székek is véresek lettek annak idején.
2010. aug. 6. 14:21
 17/18 anonim ***** válasza:
1. 11:40es vagyok, okés, írok:)
2010. aug. 6. 14:41
 18/18 anonim ***** válasza:
kolyoknemdedos2@freemail.hu 11:40es vagyok. :) Írj!
2010. aug. 6. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!