Vizelet eredmény mit jelent?
Figyelt kérdés
Ha azt az eredményt kaptam vizeletvizsgalaton hogy vegyes baktériumflóra, kontaminacio valószínű, akkor mindenképp megkell ismételni a labort? Már egy hete vagyok gyógyszer nélkül, holyaghurut mert az eredményt vártam de most még nem egyértelmű. Ilyenkor mitortenik? Egyébként mindent úgy csináltam a mintának ahogyan az orvos elmondta. Kozeosugar, tisztálkodás, szóval nem értem. Neten láttam az eredményt holnap megyek az orvoshoz, de félek csak annyi lesz hogy visszakuld. Volt valakinek ilyen?
23 l
2020. szept. 7. 16:16
1/3 anonim válasza:
Nem kell mindenképp megismételni, csak ha az orvos indokoltnak gondolja.
23 éves nőnél lehet empírikusan is antibiotikumot választani, nem kell mindenképpen tenyészteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi, igazából előtte kaptam találomra monural az egy ket napig jovolt utána eljott, utána 10 napig antibiotikum akkoris vizsgálat nélkül, az sem hatott és szerintem ezért küldtek laborra most.
2020. szept. 7. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!