Nők, ti szőrtelenítitek a végbeletek környékét?
Figyelt kérdés
Volt már exem akinek volt ott valamennyi szőr, de nem zavart. Csak kíváncsiságból teszem fel a kérdést.2020. szept. 7. 10:26
2/13 anonim válasza:
Nem. Sőt elől is csak nyírom, nem szőrtelenítem le teljesen.
3/13 anonim válasza:
Neha igen, ha epp olyan kedvem van, a parom nem szolt erte sosem. Analszexet nem gyakoroljuk, szoval ilyen szempontbol tok mindegy.
4/13 anonim válasza:
Persze. Nem is értem hogy lehet valaki olyan igénytelen hogy ne epilálná? Annak egész nap ott lógnak a csimbókok a valagán? guszta...
5/13 anonim válasza:
Igen.
4. Azoknak fel se tunt eddig, hogy ott van szőr...nem turnak bele a fenekukbe kezzel, csak a pasi tegye..
6/13 anonim válasza:
Nem.
Aki használ WC-papírt, és rendszeresen tisztálkodik, annak nem lóg a sz.r a valagából.
Elég súlyos következményei lehetnek, ha belevágsz borotvával.
A pasim nem nyúlkál oda.
8/13 anonim válasza:
Legtöbb nőnek ott nincs szőr, nekem sincs, megnéztem tükörben.
9/13 anonim válasza:
Nem igazán nő ott semmi, de azért borotvával át szoktam menni rajta óvatosan, amikor a többi környező részt borotválom.
10/13 anonim válasza:
Igen rendszeresen, bár nem olyan sűrűn, mint a többi részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!