Menstruáció utáni napokban petefészek fájdalom, szurkálás, tapasztalt már ilyet valaki? Mi lehet az oka?
Már nem az első alkalom hogy ezt érzem. Néhány napig szoktam érezni 2-3 mp-re egy nap. Erősebb szúrás, elég kellemetlen fájdalom abban a petefészekben amelyikben a peteérés volt.
(Azt is meg szoktam érezni de az mas jellegű fájdalom szokott lenni.)
Ami érdekes hogy mindig csak a jobboldali petefészkemben szokott ez megjelenni. Tehát 2 havonta szoktam érezni, azt sem mindig, de mostanában sokszor előfordul. Nőgyógyászhoz rendszeresen járok, van már 1 gyermekem is.
Eddig ezt nem jeleztem neki mert nem volt számottevő, de legközelebb biztos fogom említeni.
Akinek volt/van hasonló érzése az tudja hogy mitől lehet?
(Egyébként 32 éves vagyok, átlagos testalkat. Menstruációm 36-37 naponta van évek óta, de ezzel nincs más gondom.)
Köszi előre is!
Hasonló, de nem az és nem is lehet az. Ugyanis közvetlen a menstruáció után jelenik meg, elég erős szúró fájdalom. Most pl 4 napja múlt el a vérzésem és a mai napig is éreztem minden nap. És mindig csak a jobboldalon van. Gondoltam esetleg pco-ra, mert egyszer évekkel ezelőtt mondta nekem egy orvos hogy van pco jellegű tünetem és ez okozhat fájdalmat a petefészekben.
De nem hiszem hogy ilyesmi van, mert mondom évek óta nem volt erre utaló jel a nőgyógyászati vizsgàlatokon.
Azt nem értem igazából hogy miért fáj pont az a petefészkem amelyikben pár hete peteééresem is volt. 😕
Szia! Sajnos nem tudom, de arra gyanakszom hogy a peteéréssel lehet összefüggésben. Talan ahogy elkezd dolgozni a petefészek, azt érezhetem? De azota is gyakran van. Majdnem minden ciklusban. 🤷🏻♀️
Viszont nem hiszem hogy bajt jelez, mert viszonylag rendszeres a verzesem es peteeresem is van mindig. Ha nalad is igy van akkor szerintem nem kell aggodnod
Sziasztok. Nem mai a ,,poszt” de hatha erre néz valaki:)
Nekem ugyanez a bajom. Menstruacio utan jobb oldali petefeszek szurkalas. Nekem ez az elso ilyen. Menzesz utan már lassan 3 hete tart. Minden nap fajdogal de nem egesznap. Fájdalomcsillapito nem kell mert eros a fájás de zavaró. Voltam emiatt nőgyógyásznál de semmi kórosat nem talált. Pedig vett több fajta kenetet, rakszures, huvely uh, tapogatas de semmi. Utana elmentem laborba, semmi. A nögyógyasz ovulacios fajdalmat mondott de hogy mar lassan 3 hete??? Semmi mas bajom nincs. Am tok jol erzem magam.
Remelem a kov. verzessel ez elfog tunni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!